2777
2789

کلاهمو جا گزاشتم تو قطار خیلیم خوب بود گرون خریده بودم هیچ راهی نداره ؟

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون

تو مترو؟ عمرا پیدا شه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حواس جمعت کووو پس؟

نمیدونم والا باید چیکار کنی 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

حلال بهت برمیگرده  یا خودش یا پولش غصه نخور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
حواس جمعت کووو پس؟ نمیدونم والا باید چیکار کنی 

امروز دستکش اوردم با خودم انقدر حواسم به دستکشا بود که جا نزارم اخر کلاهم جا موند😂 کیفمم کوچک جا نشد بزارم توش گزاشتم رو پام که بلند شدنی بردارم یادم رفت همونجوری پاشدم افتاده حتما حالا قبل مترو تو اتوبوس همینجوری افتاد ولی دیدمش برداشتم فک کردم دیگه همیشه میبینم افتادنی دریغا که مترو فرق داره بکش بکشه ادم خودشم نمیبینه چه برسه به خرده وسایل

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون