2777
2789
عنوان

کمکم کنید... یخچال چی خوبه؟

10576 بازدید | 75 پست

واقعا دیگه گیج شدم یخچال ساید یا دوقلو؟

اسنوا یا دیپوینت یا دوو

واقعااا نمیدونم چی بگیرم. یکی میگه ساید خوبه یکی میگه نه اصلا جادار نیست دو قلو بگیر . یکی میگه فقط دیپوینت یکی میگه اسنوا و دوو  🥺🥺

کسی ازین مدلها داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساید خوبه عزیزم اگه میتونی ال جی بگیر

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

من ۲قلو دارم راضی هستم داداشم دووو ساید داره اصلا ب درد نخور و کوچیک. عرض یخچال و فریزر من ۷۰. خواهرم ۲قلو هیمالیا داره خیلی خوبه واقعا عالی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من مارک هایسنس دارم خیلی ازش راضیم دوستام رفتن بخرن دیگه این مدلی تولید نکرد اما مدل سایتش هست 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

من دوقلو انتخاب کردم و راضی هستم. 

ساید قیافه ی شیک تری شاید داشته باشه ولی یک موتور داره! وقتی به مشکل بخوره نه یخچال داری نه فریزر! ولی دوقلو دوموتوره ست. 

بحث جادار بودن رو هم که خودت اشاره کردی

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده

اگه خونه از خودت نیست دوقلو برات مکافات میشه.البته برای خونه هایی ک آشپزخونشون کابینت کاری شده ها.اون خونه ها فقط جای ساید دراوردن.اصلا دوقلو جانمیشه.بعدم همکارشوهرم دوو خریده خیلی راضیه 

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

من ساید  الجی دارم راضیم. خواهرشوهرم ساید اسنوا داره اونم راضیه. دوقلو بکیری یا ساید بستگی به خودت و خونت داره. دوقلو حا بیشتر میگیره ولی عوضش بزرگتره. اگه ازین افرادی هستی که همه چیا فریز میکنند و برای چند ماه  یا چندین هفته خرید میکنند دو قلو بخر 

اگه خونه از خودت نیست دوقلو برات مکافات میشه.البته برای خونه هایی ک آشپزخونشون کابینت کاری شده ها.او ...

اینم نکته مهمی هست! با اینکه خودم طرفدار دوقلو هستم و این نکته رو حتما باید مدنظر داشت، چون واقعا دردسر سازه

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده