2777
2789
عنوان

کمکم کنید... یخچال چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10576 بازدید | 75 پست
عزیزم شما دو قلو دارین یا ساید؟  موتورش صدا نداره؟ یه نفر بهمون گفت بعد از دو سه سال موتورشون ...

برا خودم یدونه‌ست بالا یخچال پایین فریزر ولی پهناش بیشتر از یخچال‌های معمول هست. تا حالا به هیچ مشکلی نخورده شکر خدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ساید  الجی دارم راضیم. خواهرشوهرم ساید اسنوا داره اونم راضیه. دوقلو بکیری یا ساید بستگی به خ ...

چرا خداروشکر خونه خودمونه ولی خونم کوچیکه. ۷۰ متره. آشپزخنم هم کوچیکه. خودم تمایل دارم ساید ولی ازونجایی که هم طبقه ۴  هستیم همسرم مدام میگه ساید سخته بالا آوردنش.

واقعا موندم .😔 ولی دلم رو سایده

من مارک هایسنس دارم خیلی ازش راضیم دوستام رفتن بخرن دیگه این مدلی تولید نکرد اما مدل سایتش هست 

این همه گشتم ،هایسنس ندیدم اصلا بجز یه مدل بالا پایین فکر کنم

چرا خداروشکر خونه خودمونه ولی خونم کوچیکه. ۷۰ متره. آشپزخنم هم کوچیکه. خودم تمایل دارم ساید ولی ازون ...

خداراشکر که خونه خودتونه. ببین ساید موقع حملش درب هاش کامل باز میشه . هم تو آسانسور جاش میشه هم راحت تر از پله بالا و پایین میره. منم خونم مثل شما طبقه ۴ هست. تا بحال  ۴بار اسباب کشی کردیم حتی شهر به شهر.  درب هاشو باز میکنیم هم سبکه هم کوچکتر نیشه و تو آسانسور جاش میشه. فقط باید کار بلد باشید 

خداراشکر که خونه خودتونه. ببین ساید موقع حملش درب هاش کامل باز میشه . هم تو آسانسور جاش میشه هم راحت ...

راحت باز میشن؟ یعنی خودمون هم میتونیم بازشون کنیم؟

خداراشکر که خونه خودتونه. ببین ساید موقع حملش درب هاش کامل باز میشه . هم تو آسانسور جاش میشه هم راحت ...

راضی هستی از سایدت؟ تا حالا با کمبود جا مواجه نشدی؟؟ مثلا وقتایی که مهمون داری

راحت باز میشن؟ یعنی خودمون هم میتونیم بازشون کنیم؟

ما همسرم خودش باز کرد چون کلا  از کارای فنی سر در میاره . ولی شما اگر نمیتونید حتما به نمایندگیش بگید که آسیب ب یخچال نزنید. خیلی مراقب باشید