2777
2789
عنوان

اسپرمي كه ١٠ روز تخبيه نشده باشه قدرت باروري داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 32 پست

اسپرم قوی بوده براده روز خیلی خوبه احتمالا پسرباشه نی نیت ،منم الاندوماهه باردارم،سه چارروز بعداقدام شکمم دردمیکرد و سینه هام تیرمیکشید،سرسینمم سفت شده بود

هرچه دادم به اوحلالش باد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا گذاشتی یازده سیکلت عزیزم  چند وقتع اقدامی؟

ماه اولم بود اقدام كردم ولي اينكه يه ماه مراقب تغذيه ام بودم كاراي طب سني ميكردم كه تنبليم درمان شه و روز تخمكگذاريمو با كيت پيدا كردم كلي برنامه ريزي كردم ولي ياد اين نكته نبودم اصلا كه دكترم بايد ميگفت من از كجابدونم!! 

خيليا ميگن كه ديگه اسپرم فاسد شده 😢خيلي نالميد شدم ولي بيشتر از دكترم شاكي شدم كه چرا اين نكته رو ن ...

کی این چرت و پرت گفته.تاریخ انقضا داره مگخ؟ 😂

من خودم چون تعیین جنسیت میخاستم کنم. روز 14 سیکلم اولین اقدامم بعد از پریودی بود. قبل پریودی هم یک هفته رابطه نداشتبم. یعنی یچیزی بیشتر از 20 روز. 

باور نکن این مزخرفاتو. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
کی این چرت و پرت گفته.تاریخ انقضا داره مگخ؟ 😂 من خودم چون تعیین جنسیت میخاستم کنم. روز 14 سیکلم او ...

واااي راست ميگيييييي بخدا نور اميدي روشن شد تو دلم كه شما هم تو همين شرايط باردار شدي ، تو برنامه يك زن پرسيدم همه گفتن نه اون اسپرم فاسد شده باروري نداره!!! 

عزیزم اسپرم که فاسد نمیشه و بروز تولید نمیشه هربار که مرد تخلیه بشه اسپرمش سه ماه قبل تولید شده. اگر میگن زیادنباشه فاصله تخلیش به خاطر اینه که مایع منی خیلی‌ غلیظ میشه و همون قدر که تعداد زنده ها و سالم هاش زیاده تعداد مرده و غیر فعال هاش هم زیاد میشه.ولی اصلأ نگران نباش میشه که باردار شده باشی گلم

اسپرم قوی بوده براده روز خیلی خوبه احتمالا پسرباشه نی نیت ،منم الاندوماهه باردارم،سه چارروز بعداقدام ...

يعني شما ميگي باردارم؟؟ امكانش هست؟؟ اميد وارم باشم؟؟؟

عزیزم اسپرم که فاسد نمیشه و بروز تولید نمیشه هربار که مرد تخلیه بشه اسپرمش سه ماه قبل تولید شده. اگر ...

مرسي عزيزم از توضيحت انشالا يك هفته ديگه بيام با خبر بارداريم❤️🌺🌱

واااي راست ميگيييييي بخدا نور اميدي روشن شد تو دلم كه شما هم تو همين شرايط باردار شدي ، تو برنامه يك ...

من قبول ندارم این حرفا رو. اگر تغذیه مرد خوب باشه و دیر به دیر تخلیه داسته باشه اتفاقا شانس پسر زایی هم بیشتر میشه. 

گرچه من تعیین جنسیت خواستم و فقط روز 14. 15 و 17 اقدام داشتم تو کل سیکلم،. ولی خب دختر شد 😁😅 طبق کیت هم رفتم جلو. روزای پررررنگم 15 و 16 بود.15 رو رفتیم. 16 رو استراحت دادیم و روز17هم رفتیم.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
ببخشید اسپرم کجا مونده ؟  منم میخوام بچه دار بشم یه چیزی حالیم شه

رابطه نداشتيم ١٠ روز اسپرم تخليه نشده بود بعد ١٠ روز كه زابطه داشتيم ميگن اون اسپرن قدرت باروري نداره ديگع نميدونم چقدر راسته اين موضوع ولي دكترمم چيزي در اين باره نگفت بهم !! تونت هم سرچ كردم ولي چيزي نبود ! ولي من ميگم قديما دم به دقه كه رابطه نداشتن زن و شوهرا كه انقد راحت زنا پشت هم باردار ميشدن يا مثلا راننده كاميون ها ١٠-١٥ روز دورن از خونه اونام بايد مشكل باروري داشته باشن ! نميدونم با خودم اينارو مرور ميكنم كه استرس نگيرم فقط ! 

رابطه نداشتيم ١٠ روز اسپرم تخليه نشده بود بعد ١٠ روز كه زابطه داشتيم ميگن اون اسپرن قدرت باروري ندار ...

بنظرم قدیما رابطه خیلی بیشتر بوده اصلا اینجوری فک نکن ..الانیا همه فکرا مشغول سرد و بی اعصابن

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨