2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم میاد اما همون بچه رو سیر میکنه ..بچه باید فقط بمکه  هر جی بیشتر بهتر

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

[QUOTE=271726364]طبیعی خوبه یا سزارین؟ کدومش دردش کمه؟[/QUOTحجج

هردوی درد داره من خودم روحیه طبیعی ندارم سزارین کردم خیلی راضی بودم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
این سینه آدم از کجا میفهمه بچه ب دنیا آمده باید شیر بده شیر دادن سختع؟ یعنی درد داره 

من ک سینه هام زخم شد سر اولی تا دوماه هم‌خوب نشد واسه همین خیلی درد داشتم ولی زخم‌نشه درد نداره

جدی پس خوبه وای دوتا چیزش بده یکی اینکه باعث تنگی نفس بچه میگن میشه یکی هم شکم مادر بد زخمی میشه

ن بابا تنگی نفس بچه کجا بود؟ اکه ب اون باشه که تو طبیعی بیشتر این اتفاق میوفته چون بچه ممکن گیر کنه تو کانال زایمان

من ک سینه هام زخم شد سر اولی تا دوماه هم‌خوب نشد واسه همین خیلی درد داشتم ولی زخم‌نشه درد نداره

برا اینکه سینه زخم نشه بعد از هر شیردهی یه قطره از شیردون رو دربیارین ونوک سینه رو بشورین باش که بزاق بچه نمونه که زخم بشه ومعجزش رو ببینین فقط حتما بعد هر شیر دهی من معجزش رو دیدم که به شما توصیه میکنم