2777
2789

سلام 

خواهش میکنم پربازدید کنید بتونم پولمو پس بگیرم

من حدودا 18 روز پیش ساعت خریدم و مبلغ 600 هزارتومان واریز کردم.پیج اینستاگرامشون 232 کا هست فکر کردم معتبره و حتی سایت داره .من از سایت گرفتم *پیج ونگوگ استایل*

بعد دوهفته پیگیری هروز سرکارم میذاره ک ساعت 12 شب واریز میکنم و خبری نیست 

ازتون خواهش میکنم کمک کنید و پربازدید کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار سر عینک خرید چند از یه پیج 

فک کنم آقای عینک بود ،،، پدرم دراومد 

۲هفته طولش دادن ، نه میفرستادن ،نه پولمو پس میدادن ... آخرش پیامک دادم اگه تا شب واریز نکنید مبلغ مو ، پای پلیس فتاح رو وسط میکشم ! 

دیدم فردا صبح ، عینکم ارسال شده ،برام کد مرسوله فرستادن 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
من یبار سر عینک خرید چند از یه پیج  فک کنم آقای عینک بود ،،، پدرم دراومد  ۲هفته طولش داد ...

اخه انگار ب هیچ جاشون نیست دیر سین میکنه و چیزی نمیگه.لااقل بگن محصول با تاخیر ارسال میشه

یعنی راه ب جایی داره.خرجش بیشتر نمیشه؟

خرج فکر نمیکنم داشته باشه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️