2777
2789

تورو خدا نیاین بگین عیب نداره مامان باباتن فلان بهمان...اگه نمیتونین خودتونو جای کسی بذارین لطفا نیاین داخل تاپیکم

من متاهلم از بچگی شاهد دعواهای مزخرف پدر مادرم بودم روز خوش ندیدم از دستشون

علاوه بر اون یه پدر فوق العاده سختگیر داشتم که تو ۲۰ سالگی به پوشش و ناخن و قد موهامم گیر میداد و دخالت میکرد میگف مث گداها برو دانشگا که کسی ازت خوشش نیاد باورتون میشه؟

مادرمم که چه عرض کنم همیشه برا خودش میخرید میپوشید کهنه ها و لباس بزرگای کهنه خودشم میداد به من هر چی فک میکنم یادم نمیاد یه مانتو برام خریده باشه ولی کمد خودش پر بود

۱۹ سالم بود برا خودش کلی ظرف و ظروف و لوازم خونه میگرف از ده تا حداقل یه دونشم برا من نمیخرید بی نهایتم بین من و برادرم فرق میذاشت هیچوقت نسبت بهشون احساس پدر مادری نداشتم

خلاصه آقا من عاشق شدم با عشقم ازدواج کردم با وجود مخالفت بی مورد پدرم

خدارو شکر همسرم و خونوادش آدمای خوبی ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ درکت میکنم ...من دیگه حرفشونو گوش نمیدم و کار خودمو میکنم چمدونم بستم  همین فردا میخام برم مسافرت پیش خاهرم...حوصله گیر دادنو قانونای مضخرفو حرف مردمشونو ندارم...میخام برا خودم زندگی کنم...اولین کسایی ک بهم تهمت زدن و اذیتم کردن خودشون بودن ن مردمی ک همیشه نگران حرفشون بودن

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

اینا برا من هیچی ندادن جهیزیمو همسرم و پدرشوهرم گرفتن برام

بابام چندرغاز پول داد برا خرید دومادی همسرم بعد باهام حرفش شد زنگ زد گفت پولو پس بدین!!!

زائو بودم مامانم سه روز پیشم بود کلی حرف دراورده بود تو اون مدت درمورد مادرشوهرم که چرا فلان کرد بهمان کرد کلی اذیتم کرد هر کاری که دوس نداشتم همونو انجام میداد و بعدم پیش همه خودشو مظلوم میکرد که من نفهمیدم متوجه نشدم

همسرم از شیرینیا که من دوس داشتم خریده بود میگفت کی اونارو شیرینی حساب میکنه

مادرشوهرم کلی مراعات مارو میکرد قناعت میکرد این میگفت چرا انقدر خساست میکنه 

برعکس مادرشوهرم کلی هوامو داشت هر کار که اذیتم میکرد انجام نمیداد بداخلاقی اگه میکردم بخاطر شرایطم به روش نمیاورد یه عمر دعاگوشم

خدارو شکر خونواده همسرم آدمای خوبی ان پدرشوهرم ناخوش احوال بود همه اومدن عیادتش خونواده من یه زنگم نزدن

منم باهاشون بحثم شد

نمیدونم چیکار کنم از دستشون

انقدر حق به جانب و جاهلن که نگو...

خیلی بده درکت میکنم الان باهات چطورن

بد بد بد...همیشه سرمو پایین میکنن همیشه هم حق رو به خودشون میدن

فقط بخاطر خداس که باهاشون قطع رابطه نمیکنم

هرموقه خونشون برم دلم میگیره خفه میشم دوس دارم برگردم خونه خودم

دوستامو میبینم که خونه پدر مادرشون میرن خوشحال میشن حسرت میخورم😞😞😞😞

بد بد بد...همیشه سرمو پایین میکنن همیشه هم حق رو به خودشون میدن فقط بخاطر خداس که باهاشون قطع رابطه ...

عزیزم خیلیاااا این مشکل تورو دارن

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...