2777
2789
عنوان

بچه ها حق با من بود یا شوهرم؟

1012 بازدید | 16 پست

ببینید من شاغلم ،شوهرم هییییچ پولی بهم نمیده که هیییییچ،خیلی از وسایل خونه مثل مبلمان و .....رو خودم خریدم

حتی یک چهارم پول ماشینی که داریم و خودم دادم.

با بدبختی و دعوا بعد دو سال،که قیمت ماشین چهار برابر شد ،همون مبلغ و بهم برگردوند

الانم ۵۰ میلیون ازم قرض گرفت،گفت یه هفته ای پسش میدم.بعد دو ماه آروم  گفتم پولمو نیاز دارم ،اونقددددددر عصبااااانی شد،یهو حمله کرد طرفم.بعد خودشو کنترل کرد.خط و نشون کشید گفت به وقتش نشونت میدم،الانم بعد دو روز  با من با اخم و پرخاش و تند حرف میزنه 😮‍💨

بچه ها اوضاع مالیش خوبه.خونه ماشین مغازه زمین باغ داره

کلا اخلاقش اینه دست منو خالی میزاره،میخواد همه چیز دست خودش باشه

به نظرتون الان چه رفتاری باهاش داشته باشم

قهر نمیکنه هاااا،اصلا اخلاقش قهر نیست

فقط با من خییلی بد رفتار میکنه تا چند روز بگذره خودش آروم شه

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدعادت شده خودت کم کم عادتشو ترک بده، دست پیش میگیره پس نیفته عصبانی میشه که شما عقب نشینی کنی.

چه طوری ترکش بدم

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
میدونستی چرا بهش پول دادی

از بس احمق و زودباورم ،فکر می‌کنم این دفعه واقعا پس میده

همچین آدمی به درد زندگی نمی‌خوره کسی که انقدر وقیحه که برای پول تو دسترنج تو تصمیم می‌گیره 

اره ،امضاتو دوست داشتم🥲

تو زندگی نباید حساب مالی کنید باید هر دو بی دریغ برای بهبود زندگی خرج کنید آخه شما هم پول واسه چی می ...

منم اینطوری فکر میکردم ،بعد دیدم آقا خییلی حساب مالی میکنه و فقط میخواد جیب منو خالی کنه ،پیشش گدایی کنم واسه دوزار پول

از بس احمق و زودباورم ،فکر می‌کنم این دفعه واقعا پس میده

دور از جونت عزیزم 

مم اوایل ازدواجمون همه پول پاتختی رو خورد خورد ازم گرفت گفت پست میدم چنننن وقت گذشت و نداد خب منم اون موقع خیلی احتیاج داشتم ی بار حسابی از خجالتش دراومدم گفتم تو انقد نامردی پول میذاری جیب خانوادت اونقت از من میکنی ینی محتاج اون چجدر غاز بودی 😑

بهش برخورد باهزار بدبختی پس داد 

الان اگه بمیره پول از من نمیگیره منم بهش نمیدم 

ولی تو باشوهرت دعوا نکنی شاید اون تحمل شنیدن این حرفارو نداشته باشی 

بهتره با سیاست ازش بگیری 

مثلا خریدن طلا ک بعدا بگی میذارم حساب بدهی ک داشتی تا بعد ازت نخواد بگه مال من هستش 

دور از جونت عزیزم  مم اوایل ازدواجمون همه پول پاتختی رو خورد خورد ازم گرفت گفت پست میدم چنننن ...

مرسی که  تجربه ات و به من گفتی 

اره منم باید یه فکری بکنم ،اینطوری نمیشه 

چون همش ازش خشم دارم.رو رابطه مون و همه چیز زندگی مون داره تاثیر میذاره

مرسی که  تجربه ات و به من گفتی  اره منم باید یه فکری بکنم ،اینطوری نمیشه  چون همش ا ...

خواهش میکنم عزیزم 

هرکسی بهترین مشاور زندگی خودشه این شعار منه چون هیچکس از درون زندگی ما خبر نداره همه قضاوتها بیرونه خیلی ب نی نی سایتیا باور نکن اینجا فقط مشاوره طلاق میدن خودشون نشستن سر زندگیشون 

درصورتی ک حتی اگ شوهرتو دوس نداشته باشی بازم بعد طلاق برات خیلی سنگین تموم میشه 

ب فکر خودت و زندگی و شوهرت باش سعی کن قلقشو پیدا کنی باهات بهتر بشه 

من تاپیکاتو خوندم همین ک شوهرت دوست داره و بهت خیانت نمیکنه پولدار همهست ک چه بهتر 

بخدا آدم ی خبرهایی از دور بریاش بهش میرسه راجب خیانت و ورشکستگی یا و اعتیادو قتل و  کتک یا بداخلاقی آدم فکر این میفته همین شوهرشو دودستی بچسپه بخدا 

دور از چشم همسرت ی بخش کوچیک از پولتو پس انداز کن ک مجبور نشی بهش بدی و اینگه اگه هم از اون پولهایی ک خبر داره ازت میگیره حداقل کمتر میسوزه ادم 

خلاصه عزیزم اگه بفکر بهتر شدن زندگیت باشی بهتره تا پس انداز .

ببخشید طولانی شد .قصدم نصیحت نیست .

موفق باشی 🌹🌹