2777
2789
ممنونم ، سرباز نیست فداتشم ، دوره میبینه برای کارش

اهان خوب پس خدا رو شکر طولانی نیست زود تموم میشه دوره اشون

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

♦️۳۰۰ مصدوم در زلزله خوی/ سه نفر جان باختند

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌ غربی:

🔹️طبق آخرین گزارش‌ها بیش از ۳۰۰ نفر در زلزله شنبه شب خوی مصدوم شده و سه نفر نیز متاسفانه جان باختند.

🔹️مصدومان این حادثه به بیمارستان اعزام شده و در حال گذراندن مراحل درمان هستند.

@khabar_Forl

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اففرین دقیقا

ایناییم که میگن وام بلاعوض نگرفتن قضیش اینجوری که اینا وام گرفتن منتها تو روستا خونه هارو 150 متر به بالا میسازن اصولا و دولتم هزینه ساخت خونه ضد زلزله برای 70_80 متر میده منتها مردم اون منطقه میخوان مثل خونه قبلیاشون بزرگ باشه اونم که قطعا هزینه ساخت خونه ضد زلزله 70 متری کجا و 150 متری کجا 

اینجوری شد که خیلیاشون نتونستن کامل کنن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵