2777
2789

میگن اگر میت غسل بدین خیلی ثواب داره و اینکه قبل غسل اگه کاشت ناخن داشته باشه میت باید براش ریموو کرد 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بله واسه مادربزرگم انجام دادم

ثوابش رو کاری ندارم

ولی روی تفکرم نسبت به زندگی تاثیر مثبت زیاد داشت

دومی رو هم نمیدونم

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله واسه مادربزرگم انجام دادم ثوابش رو کاری ندارم ولی روی تفکرم نسبت به زندگی تاثیر مثبت زیاد داشت ...

دقیقا میخوام همینو بدونم دیدگاهت به دنیا چطوری شد .تغییر دایمی بود یا یه مدت از روی احساسات

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ثواب که داره ولی جرات میخواد من که ندارم😦😦

منم دوست دارم ولی میترسم 😑

دقیقا میخوام همینو بدونم دیدگاهت به دنیا چطوری شد .تغییر دایمی بود یا یه مدت از روی احساسات

زندگی رو گذاشتم بر پایه محبت و سادگی و انسانیت و مهربانی

شاید گاهی رعایت کم شه اما فراموش نه

این جسم فانی هستش

این دنیا فانیه

خودمو رها کردم و سالهاست تسلیم قدرت خدام

هرآنچه پیش بیاد می‌پذیرم و خداوند برای من بد نمیخواد

ولی سخت گذشت تا تونستم خودمو کامل تغییر بدم

الان آروم ترین انسان ممکن هستم داخل اطرافیانم...هیچکس تا امروز نگرانی منو ندیده...یا حال بدم رو

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
زندگی رو گذاشتم بر پایه محبت و سادگی و انسانیت و مهربانی شاید گاهی رعایت کم شه اما فراموش نه این ج ...

آفرین 

اینکه تونستی به این درجه صبر برسی که خدا هر چی مقدر کرد راضی باشه 

یعنی واقعا به خدا متصلی 

براا منم دعا کن 

آفرین  اینکه تونستی به این درجه صبر برسی که خدا هر چی مقدر کرد راضی باشه  یعنی واقعا به ...

شماهم واسه من دعاکنید

خودتون رو بسپرید به خدا

خدایی که مهربونیش حد و مرز نداره

من خودمو رها کردم داخل دستاش....

شماهم واسه من دعاکنید خودتون رو بسپرید به خدا خدایی که مهربونی حد و مرز نداره من خودمو رها کردم د ...

مرسی عزیزم