2777
2789

تو مرا آزردی ..

که خودم کوچ کنم از شهرت،

تو خیالت راحت!

میروم از قلبت،

میشوم دورترین خاطره در شبهایت

تو به من میخندی!

و به خود میگویی: باز می آید و میسوزد از این عشق ولی ..

برنمی گردم، نه!

میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ..

عشق زیباست و حرمت دارد ...

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

این شعر حس و حال این روزامه. می‌نویسم ک بمونه برام ب یادگار از واپسین روزهای نوجوانی، و شروع جوانی ...

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درقضاوت همه حق رابه تودادندولی  نکته اینجاست که من رازنگهدارترم

👏🏻👏🏻

شعرش از کیه 

از سهراب سپهری

چقد حال این روزامه💔

آری!

تو باید شاد باشی

شاد بودن بهترین انتقام از زندگی است

بر آنچه گذشت

آنچه شکست

آنچه نشد غم نخور ..

آری! تو باید شاد باشی شاد بودن بهترین انتقام از زندگی است بر آنچه گذشت آنچه شکست آنچه نشد غم نخ ...

سخته که شادی برگرده به حال این روزام💔

قلبم میخوادش عقلم میگه نه

نذاشتن که بشع🙃

سخته که شادی برگرده به حال این روزام💔 قلبم میخوادش عقلم میگه نه نذاشتن که بشع🙃

دردت رو با وجودم حس میکنم عزیزم.

حس میکنیم یع سری چیزا بد دارن پیش میرن و باب میلمون نیستن، و از این بابت چقدر احساس ستم کشیدن بهمون دست میده، فراموش کردیم خدایی هست ک حواسش ب همه ی بنده هاش هست. درسته ما خدارو فراموش کردیم، ولی اون مارو فراموش نکرده و نمیکنه ..

هر اتفاقی ک پیش میاد، از سمت خدا اجازه ی رخ دادنش صادر شده. مطمئنا خیری درش هست🙂

و عسی أن تحبوا شیئا و هو شر لکم

( چ بسا چیزی را دوست بدارید و آن برایتان بد باشد ..)

دردت رو با وجودم حس میکنم عزیزم. حس میکنیم یع سری چیزا بد دارن پیش میرن و باب میلمون نیستن، و از ای ...

بله درسته

من اول این مسیر همچیز رو بخدا سپردم و میدونم خیرم در اینه

اما وقتی قلبت گیر باشه نمیخوای باور کنی

4ساله لحظه به لحظه تو قلبم بوده سخته از قلبم بیرونش کنم نمیتونم 

توکلم بخداس خودش کمکم میکنه قطعا ولی زمان میخوام چون نمیتونم کنار بیام راحت