دلساخانوووووومی__ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1427 عنوان ناهار چی میذارین 2560 بازدید | 111 پست خانما ایده بدین برای ناهار فردا 1401/11/08 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21468 شام امشب مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
مامانی05 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 8991 من آش رشته میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28152 نمی دونم والادیگه حالم از پلو و ماکارونی و استامبولی بهم میخورههمش همین ۳ تارو تکرار میکنیم از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
بانوو۱۳۷۷ عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 703 برا ناهار از شام امشب ابگوشت مونده برای شام احتمالا قورمه سبزی دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩🎓متاهل🫂💝
setareehk عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 481 لنتی هنوز شام هضم نشده چطور ب فردا فک میکنی😂😂😂 اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ( ◜‿◝ )♡ هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈 چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید » ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)(◍•ᴗ•◍)❤ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄