2777
2789

🙏 دوستای قشنگم عاجزانه خواهش میکنم الفاظ بد استفاده نکنید ، نی نی یار عزیز بلافاصله تعطیل میکنه

حال روحیم خرابه به این تاپیک احتیاج دارم🙏

هزاران بار لعنت خدا بر دل سیاه دو شیطانی که با خیانت به یک زندگی ، دل میشکنن و عرش خدا رو میلرزونن

قبول کنیم که یه موقع هایی به یه جایی میرسیم

که دیگه خسته ایم از بخشیدن

که گویا دیگه صبر کردن و تحمل کردن باعث درست شدن نمیشه

باید به احترام همه صبر کردنات و موندن هات و بخشیدن و زجر کشیدنات ، بری تا بدونن که اگر مونده بودی ، رفتن هم بلد بودی

دوستان ببخشید ، انگشتم شکسته ، این چند خط رو هم به سختی تایپ کردم ، روحم و جسمم داره درد میکشه

حرفاتون رو میخونم عزیزان دلم ، شاید مرحم دل شکسته م باشین

خدا ب راه راست هدایتت کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به سرت بیاره همین 

فک نکنم خودشو بگو... 

انگار ک خیانت دیده

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یکی از این خانوما رو یه بار من بدجور ادب کردم فک کردم دیگه سراغ همچین کاری نمیره ولی متاسفانه توبه گرگ مرگه..  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

تو این نوع رابطه هم مرد مقصره هم اون زن

و اون خانوم واقعا حقیره ک خودشو میکنه نفر سوم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

براى كثيف ترين مردى كه زن داره بچه داره ولى ميره دنبال بقيه خانوما و به دروغ بهشون  ميگه از زنُ زندگيش سيره! با زنش سالهاست رابطه نداره و فقط به خاطر بچش داره ادامه ميده هم يه جمله بنويس

امشب ی اتفاق برام افتاد 

بخدا تمام تنم لرزید 

امشب یهو دوست شوهرم تماس گرفت بابت ی کاری ی هدیه آورد دم خونه تماس گرفت گفتم راضی ب زحمت نیستم گفت ن دورت بگردم تمام بدنم بی حس شد زود زنگ زدم ب شوهرم گفتم فلانی این کارو کرد بش زنگ بزن بدونه ک سریع بهت گفتم 

شوهرم گفت مردم دنبال زنا خودشن این دنبال زن مردم

البته نگفتم ک طرف گفت دورت بگردم و گرنه خون بپا می‌شد

طرف جوون هست دوتا زنم داره یعنی تا چند ساعت حالم بد بود