2777
2789
عنوان

کسایی که عمل بینی انجام دادن بیان

1241 بازدید | 12 پست

سلام کسایی که عمل بینی انجام دادن 

من شنیدم نباید از دماع عطسه کنیم . من نمیتونم از دهن عطسه کنم اگه از دماع عطسه کنم یعنی چی میشه . دماعم یعنی نابود میشه؟ 😐

تا چند هقتع باید مراقبت خیلی جدی داشته باشیم و یه چیز دیگ این که من برای چسب واقعا شاید شرایطشو نداشته باشه هر دفعه برم چون یه شهر دیگ ام اگه نرم فقط دو هفتع اولو برم مشکلی پیش میاد.؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عطسه که مشکلی نداره مراقبت هم یه ماه تقریبا یه هفته اولش سخته باز هم بستگی به تامپون داره که دکتر بذاره یا نه چسبم خودت میتونی بذاری 

عمل نکردم خودم ولی همراه بودم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

چه چیزا ادم میشنوه.....کی گفته نمیتونی عطسه کنی؟ اینو من میگم که دو روز بعد عملم سرماخوردم!!! فقط موقع عطسه باید دو طرف صورتتو بگیری و با دهن باز عطسه کنی، منطورم اینه انگشت شصتت روی یه لپت رو فشار بده و انگشت وسطی هم لپ دیگه رو همزمان ب سمت داخل فشار بده و با دهن باز عطسه کن تا فشار نیاد. باید اینارو تصویری تو مطب یادت بدن ،بپرس حتما ازشون.آنوزش چسب زدن هم تو نت هست فیلم هاش،حواست باشه درست بزنی

اولش باید عطسه کردنی سعی کنی به دماغت فشار نیاد بعدشم چسب زدنو همون دوهفته اول برو پیش دکترت، اگه بازم سختته میتونی به دکترت بگی بهت طریقه ی درست چسب زدنو یاد بده خودت بزنی، یا اصلا میشه تو شهر خودت بری پیش یه دکتره دیگه چسبو بزنن یه هزینه پرداخت کنی

اخه میگن نباید از دماع عطسه کرد

من دخترم کوچیک بود بغلم بود با پشت سر محکم زد رو دماغم که تازه عمل کرده بودم وگچ رو باز کرده بودم ،به طوری که اشک از چشام سرازیر شد ولی بینی طوری نشد

من دخترم کوچیک بود بغلم بود با پشت سر محکم زد رو دماغم که تازه عمل کرده بودم وگچ رو باز کرده بودم ،ب ...

عزیزم درد بینی شما بعد ضربه همون لحظه خوب شد؟ 

من الان 18 روزه عمل کردم دیروز خندیدم بینیم درد گرفت. الان 2 روزه بینیم درد میکنه. دکترمم نیس تو عید. نمیدونم استرس بگیرم فرمش خراب شده یا چیزیش نیس"🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

عزیزم درد بینی شما بعد ضربه همون لحظه خوب شد؟  من الان 18 روزه عمل کردم دیروز خندیدم بینیم ...

اره ،یادم نیست ولی همون موقع که خیلی درد گرفت بالخره عمل هست ولی چون تو گچه نگران نباش چیزی نمیشه