2777
2789

خب ببنینین من پوستم چربه جدیدا هم کلا حموم میرم بعد یک روز سرمو تنم همه جام چربه چرب میشه دوباره باید برم حموم 

بعد هفته پیش بند انداختم الانم پریودم 

بعد از بند صورتم چند تا جوش کوچیک زد ترکوندم‌بعد آروم آروم زیاد شد الان کل صورتم داره جوشای سر سفید میزنه به همشونم دست زدم داغون شده شوهرم فردا بعد دوماه میاد من اینجوری🤦🏼‍♀️😭

چیکار کنم خوب شه تا فردا 

اصلا بزرگ نیستن جوشای ریزن از بس دست زدم بزرگ شدن. 

شما تجربشو داشتین؟؟؟

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

۸ ماهه خوب نشده💔

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ژل مخصوص پوست چرب بگیر با تونرش

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به پوستم میرسم شوینده مخصوص پوست چرب ابرسان و تونر همه چی میزنم اصلا صورتم جوش نمیزنه یدفه اینجوری شد

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

والا من به هر کی گفتم گوش نداد واسه همین به شماهم بگم فایده نداره، فقط یه راهی رو امتحان کن آبلیمو بزن با پنبه بمال رو صورتت سوزش داره ولی تحمل کن بعد ده دقیقه بشور و گلاب بزن

والا من به هر کی گفتم گوش نداد واسه همین به شماهم بگم فایده نداره، فقط یه راهی رو امتحان کن آبلیمو ب ...

خوب‌میشه؟