2777
2789
عنوان

بچه ها بگید مدل گوشیتون چیه و راضی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
والا ایفون هم چیز خاصی نداره من سامسونگ بیشترمیپسندم

پسرداییم آیفون۱۳ داره بخدا دوربین سامسونگو دوست دارم

اخه دیگه خیلی واقعی بود عکسش😂👌

ولی سامسونگ قیافه هارو قشنگتر نشون میده

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Y9s.. فعلا که چرخش میچرخه.. اره خوبه

سامسونگه؟

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
پسرداییم آیفون۱۳ داره بخدا دوربین سامسونگو دوست دارم اخه دیگه خیلی واقعی بود عکسش😂👌 ولی سامسونگ ...

والا ایفون فقد کلاس داره من ایفون دارم ولی خاموش کردم گذاشتم کنار سامسونگ برداشتم چون هرچی هم بخوره زمین خراب نمیشه 

منa52 دارم،بسیارراضی هستم ..قدرت زوم فوق العاده  خوب وعالیه..چندبارهم آب ریخته روش اتفاقی نیفتاده..کلن خوبه قیمتشم ک خوبه...گوشی میان رده هست مناسبه هم کارایی هم اقتصادی...خواهرمم پوکوایکس۳داره اونم راضیه

منa52 دارم،بسیارراضی هستم ..قدرت زوم فوق العاده  خوب وعالیه..چندبارهم آب ریخته روش اتفاقی نیفتا ...

چنده الان عزیزم گوشی شما و خاهرت شیایومی داره اون چنده؟

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
اره خوبه اما چنده الان؟

الان اصلا توبازار نیست یکی دوماه بود بعد کلا دیگه نزدن نمیدونم چرا 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن