2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

4531 بازدید | 266 پست

دوستان سلام 

تو این دنیا ، برای آخرت و آرامش روحتون چه کارهای خیری انجام میدین ؟ 

میشه از خوبیاتون بگین ...

حس میکنم ادم لحظه ی اخر زندگیش پشیمون میشه که چرا بیشتر خیر و خوبی و ثواب با خودش نمیبره ...

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط انسانیت داشته باش همین!

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
اخرتی وجود نداره واقعا باورش دارین؟؟؟چرررا اخه از کجا میدونی؟؟هیچکی نمیدونه چه خبره

ولی اون کار خوبی که میکنیم انرژی بهمون میده به هر حال

میشه بگی چرا نظرت اینه که وجود نداره؟

به نظرات هم احترام بزارید مرسی  
چرا تو اوج جوونی به فکر مرگین...درضمن روح تناسخ میکنه 

یعنی فکر می‌کنی آدما فقط پیر بشن میمیرن؟؟که میگی تو اوج جوونی بهش فکر می‌کنی ؟؟؟

مرگ  و عجل هر لحظه و هر دقیقه در کمین ،،،بچه و پیر و جووون نمی‌شناسه 

اخرتی وجود نداره واقعا باورش دارین؟؟؟چرررا اخه از کجا میدونی؟؟هیچکی نمیدونه چه خبره

پس چی میشه؟ جهانی که توی کره زمینش که اندازه سوزن نیست آسمونش آفریده شده که دریا آبی و قشنگ باشه فکر نمی‌کنم بی دلیل باشه و بعدی در کار نباشه البته نظر شما هم محترمه 🙏

همین که حق الناس گردنت نباشه ۳ هیچ جلویی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

خب تو میگی هیچکی نمیدونه چه خبره 

پس چرا میگی وجود نداره؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫