2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ها?

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂
🤣🤣🤣🤣یا خدا نی نی سایت شبی قاط زده....🤣🤣🤣

برا چد همه اینطوری شدن

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂

😂😂😂🤣

خیلی قشنگه حتما بخونید:                                                                                  میدونی موقع تولد وقتی خدا داشت بدرقمون میکرد چی گفت!!!!!!!؟؟؟؟            گفت: داری به دنیایی میری که غرورت را میشکنن و به احساس پاکت سیلی میزنن!  نکنه ناراحت بشی......!!!                          من تو کوله پشتیت عشق گذاشتم.....تا ببخشی!!                                           خنده گذاشتم ...‌....تا بخندی!!!           اشک گذاشتم .......تا گریه کنی!                و                              مرررگ گذاشتم ...   تا بدونی دنیا ارزش بدی کردن نداره!!!     پس خوب باش و خوبی کن!❤🖤
یعنی دارم میمیرم از،خنده الانه خودمو خیس کنم 🤣🤣

منظورشش چیهه

ممکنه ته روده ی بزرگ باشه ک زده باشه بیرون

نکنیااااا😐😐😐

برو دکتر  احتمالا با دارو خوب شه بعد اگه نشد

یا لیزر میکنی یا عمل میکنی و برش میداری مگه کشکع

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀