2777
2789

چی بوده؟خودم اینکه بعضی وقتا فقط باید بگذری و تمام..

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

وابسته نشو خودتو اولویت قرار بده

مرا محتاج رحم اینو و آن کردی ملالی نیست تو هم محتاج خواهی شد جهان دار مکافات است  بدبختی؟نه مرسی درس هست:/ من خطاب به درسام: برو گمشو باباااااا اسکللل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کسی ارزش گریه هامو نداشت

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

از همه ،هر انتظاری رو داشته باش، همیشه در حالت آماده باش بمون.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

قسمتی از کتاب بادامه که بدجور متحولم کرد،،

قشنگه بخونمش؟

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

بیشتر قدر پدر مادر رو بدونید و کنارشون باشید و ب فرمانشون. 

نذارید از چیزی خجالت زده بشن 

همیشه کاری کنید ک فکر کنن باعث افتخار تونن 

چون خیلی زود دیر میشه 

امضام 💚

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

یاد گرفتم ب خیلی چیزا ک ناراحتم می‌کنه اهمیت ندم 

من افسردگی داشتم ی مدت همه تو فامیل مسخره ام میکردن چون شبا نمیتونستم بخوابم دیوارهای اتاق خفم میکردم 

خلاصه ک دکترم بهم گفت هرکس درکت کرد ک دمش گرم هرکس هم درکت نکرد بهش ی لبخند بزن و رد شو

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️