2777
2789
عنوان

بزرگترین درسی که زندگی بهتون داد؟اول خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱.ورزش کنم

عصای دست من تو پیری بدن سالممه نع بچه هام

۲.عجله نکنم چون کلی ضرر کردم سر این قضیه

۳.حرف مردم باد هواست این قضیه کلی اذیتم کرده دارم تلاش می کنم نشنومش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها من از عوارض داروی اعصاب مریضی بدی گرفتم به درمان جواب ندادم فعلا درسی که گرفتم این هست به روانپزشک ها دیگه اعتماد نکنم

خدایا شفام بده غلط کردم رفتم روانپزشک

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
هررر اتفاقی بیفته مقصرش خودمم

از برنامه امروزت چه خبر

به هدفت نزدیک شدی یا نه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

هیچ وقت خودتو برای کسی نسوزون 

خورشید خودشو برای ما میسوزونه و ما همچنان عاشق ماهیم 

مین یونگی

کلا از این جمله خوشم میاد ولی در جواب اینکه

وقتی وابسته شی تهش ضربش به خودت برمیگرده 

یه زمانی یه نفر بهم گفت وابسته نشو اسیب میبینی 

ولی من خیلی وابستش بودم

بهم گفت یاد بگیر تو ۳ ثانیه همچیزو فراموش کنیو این وابستگیو از ببن ببری ولی بازم خیلی سخت بودو با عقل جور در نمیومد ولی وقتی از اون فرد ضربه خوردم حرفاشو درک کردم 

کلا وابستگی بیش از حد خوب نیست دیگه

هیچ وقت خودتو برای کسی نسوزون  خورشید خودشو برای ما میسوزونه و ما همچنان عاشق ماهیم  &nb ...

آرمی؟

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
از برنامه امروزت چه خبر به هدفت نزدیک شدی یا نه

مرسی برای یاداوری 

امروز قران خوندم 

گیتار زدم آواز خوندم 

جملات تاکیدیمو نوشتم 

شام پختم 

یکم خونه ترتمیز کردم 

کتاب صوتی گوش دادم 

الانم باید مطالعه میکردم که اینجا پلاس بودم با کامنت شما به خودم اومدم، ممنون

مرسی برای یاداوری  امروز قران خوندم  گیتار زدم آواز خوندم  جملات تاکیدیمو نوشتم&nb ...

عالیه 

دست مریزاد👌