2777
2789
عنوان

خانوم های قد بلند بیاین لطفا...

157 بازدید | 15 پست

سلام .وقت همگی بخیر.اگر متاهلیدمیشه بگید قد خودتون چند سانته و همین طور قد شوهراتون؟

شما هم مثل من قدهمسر براتون مهم بود؟ یا اگر مجرید مهم هست براتون؟

من خودم ۱۷۴ قدمه و مجردم .دوست دارم قد همسر آیندم بلندتر از من باشه ولی تو ایران کلا قد بلند کمیابه  خواستگار قد بلند ندارم.معرف ها اصلا به قد توجه نمی کنن.می ترسم یه شوهر کوتاه تر از خودم گیرم بیاد. واقعا از بچگی بدم میومد زن بلند تر از مرد باشه.الانم که ۲۴ سالم شده،حس می کنم سنم داره میره بالاو برای ازدواجم دیر میشه...

به هر کسی هم که میگم میگن اخلاق مهمه،اصلا درک نمی کنن.واقعا خسته شدم...کاش قدم بلند نبود😢🥺

آرزوهایم را...به خ♡دایی می سپارم که یوسف رااز ته چاه، به تخت پادشاهی رساند...:)!

من خودم‌۱۷۱ هستم قد خیلی برام‌مهم بود انقدر برام مهم بود که یه نردبون گیرم افتاد الان دوست پسرم ۱۸۸ قدشه

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیادم نرده بوم نیست کنارتا😂

تقریبا ۲۰ سانت اختلاف داریم ولی دیگه کنارش راحت پاشنه دار میپوشم دشواری ندارم اصلا

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

من22 سالمه اصلا برام مهم نیست این چیزا

به هر چی گیر بدی سخت میشه حساس نشو مشکلت حل میشه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
من خودم‌۱۷۱ هستم قد خیلی برام‌مهم بود انقدر برام مهم بود که یه نردبون گیرم افتاد الان دوست پسرم ۱۸۸ ...

خوبه که

آرزوهایم را...به خ♡دایی می سپارم که یوسف رااز ته چاه، به تخت پادشاهی رساند...:)!
اوههه ۲۴ کجاش دیرهههه باو خاهرم ۲۹ مجرده هنو عجله نکن

من عجله ندارم .راستش خانوادم طرز فکرشون قدیمیه.

یه چندسال صبر کن پسر من برسه، بشو عروسم😅از نی نی بودنش دکترش در حیرت قدش بوده تا الان که ۸ سالشه هزار الله اکبر انقدری بلنده که نگرانشم بعدها اعتمادبنفسش گرفته بشه بخاطر بلندی زیادی قدش.کلی عکی و آز گرفتبم ازش و گفتن طبیعیه همه چیش.فقط ژنتیکن خیلی قدش ببند میشه و درشت اندام.

.                                       

در کل خودم ۱۷۰ همسرم ۱۸۰.راضیم ازین اختلاف قد.ولی خواهرشوهرم خودش و شوهرش هر دو ۱۷۰ هستن.اگه آپشنهای دیگه داشته باشه اوکیه.قد بعد از ازدواج قابل چشم پوشیه.

.