2777
2789
عنوان

خواها شوهر

169 بازدید | 13 پست

چند ماه بود با خواهر شوهرم قهر بودیم و کلی پشت سرم بدکویی کرده بود پیش شوهرم حرفهای الکی که منو خراب کنه شوهرمم همه حرفاشو بهم زد منم میخواستم برم جلوش در بیام و بگم چرا پشتم حرف میزنه شوهرم نزاشت پلی من منتظر فرصت بودم برم که اخر هم اشتی کردن و البته خودم هم مسبب اشتیشون بودم و حرفها بدجور تو دلم مونده و هر کار میکنم دلمو صاف کنم نمیتوتم چون هر باز قهر کرده همبن حرفارو پشتم کفته و بار اول نیوذ از اونور بچه اش خیلی حسوده با بچم نمسازه حرفی هم بزنیم خواهرشوهر بهش برمیخوره و میره تو قیافه با اینکه این همه وقت قهر بودن. یه دلیل قهرشون نساختن بچه ها با هم و خساس بوذن خواهر شوهذم رو بچه ا بود بازم خودشو درست نکرده و همون اخلاق داره حالا ما مبخواستیم بریم مسافرت ابنا هم فهمیدن گفتم ما هم میایم من به شوهرم. علنی کفتم خواهرت بیاد من نمیام امروز میکه مادرش کفته ۵ شتبه میان جمعه برمیگردن یه شب میان که میدونم دروغه همیشه میکن یه روزه میان میه سه روز این به کنار من نمیتونم با ابن چیزا که پیش اومده خواهرشو تحمل کنم خیلی اعصابم خورده به شوهرم گفتم من نمیام میگه نه بالا برای یه روز عیب نداره خیلی اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم خیلی هم مقاومت کنم مبکه تو از خداته من با خواهرم رفت و امد نکنم و منو بده میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم بخدا ....

😞😞😞😞 میدونم بیان فقط اوقات منو تلخ میکنن هر بار برای دو ساعت فقط خونه مادرشوهرم همو‌نیبینیم من تا جند روز اعصابم خورده حالا موندم مسافرت کجا دلم بزارم

وای اگر بیاد واقعاسفر زهرت میشه که... بهش بگومیام ولی اگ باعث اعصاب خوردیم شد منم همونجا می.. ری.. نم.. بهش و وقتیم اونجابحثی شدتوام تموم حرفاتابهش بزن وتیکهاتا بنداز وبه شوهرتم بگودیدی گفتم این بدجنس نمیخام بیاد براهمین بودکه سفرازهرمن وتونکنه وحسابی ب شوهرت بچسب وبهش محبت کن تاطرف تورابگیره وخودتامظلوم جلوه بده

😞😞😞😞 میدونم بیان فقط اوقات منو تلخ میکنن هر بار برای دو ساعت فقط خونه مادرشوهرم همو‌نیبینیم من ت ...

بنظرم سفر رو بهم بزن ... ازینکه بری اعصاب خوردی بهتره 

بعدا بدون اینکه بهشون بگین خودتون برین

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

اسی شنبه تعطیله یادت باااشه

سر همینم میخوان بیان من که میدونم ۵ شنبه اشون جهارشنبه شبه و تا شنبه هم هستن برم هم دیکه نمیتونم کاری کنم نرم هم شوهرم مبدونم گارد میگیره که تو نمبخوای ما خوب باشیم ولی واقعا اعصابم نمیکشه نمبدونم چرا خواهرش دمبخواد بفهمه نزدیکی ما بهم جز مشکل و اعصاب خورد کنی هیچی نداره

وای اگر بیاد واقعاسفر زهرت میشه که... بهش بگومیام ولی اگ باعث اعصاب خوردیم شد منم همونجا می.. ری.. ن ...

اره باید همینکارو کتم چون هر کی یه ظرفیتی داره من ۶ ساله سکوت کردم دیگه نمیتونم هر رفتاری و ببینم هیچی نگم اتفافا شاید هم فرصتی باشه حرفهای دلمو بزنم و بفهمن ۶ سال چیکارا باهام کردن که معرفت به خرج دادم هر با احترام کذاشتم و سکوت کردم

اره شخصیتشا جلو شوهرش فاش کن تا اونم حالشابگیره

شوهرش هم عین حودشه هر دو لنگ همن خدا در و تخته ارو حوب باهم جور کرده باورت میشه یه دوست هیچ کدوم ندارن چون اخلاق ندارن با فامیل با هر کی میگشتن الان قطع رابطه ان خب اخلاق ندارن دیکه هیچکی باهاشون نمیسازه جالب اینجاس فکر میکنن خیلی خوبن و ایراد از بقیه اس!

بنظرم سفر رو بهم بزن ... ازینکه بری اعصاب خوردی بهتره  بعدا بدون اینکه بهشون بگین خودتون برین

شوهرم نمیزاره مشکلم شوهرمه باهام همراه نیست دیروز کفتم م قبول کرد امرور مادرش مغزشو شست و شو داده مشکلم یکی دوتا نیست 😞

شوهرش هم عین حودشه هر دو لنگ همن خدا در و تخته ارو حوب باهم جور کرده باورت میشه یه دوست هیچ کدوم ندا ...

خب توام حسابی خودتاجلوشوهرت ب مظلومی بزن ازقبلم برااون زنیکه حرف اماده کن تا بشونیش سرجاش.. خودتابرای یه جنگ اماده کن