2777
2789
عنوان

نمیتونم نسبت به شوهرم بی تفاوت باشم

1126 بازدید | 19 پست

سلام عشقا. بچه ها من نمیدونم این خصوصیت اخلاقیم خوبه یا بد. من اصلا نمیتونم نسبت به سوهرم بی تفاوت باشم... برام همه چیزش مهمه... نطرتون چیه؟ شما هم اینطوری هستین؟ بنطرتون اخلاق بدیه؟ 

دل و جانم به فدای بچه هام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا باید بی تفاوت باشی؟ فک نکنم کسی نسبت به شوهرش بی تفاوت باشه مگه اینکه از چشمش افتاده باشه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

منم اینجوری ام و خیلی بده. چون مثلا زنگ میزنم بهش جواب نمیده و اصلا هم بعدش زنگ نمیزنه بهم میگه سرم شلوغه وقت نمیکنم و این خیلی روان منو بهم میریزه که‌وقتی لازمش دارم حتی تلفنی هم در دسترسم نیست

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

منم همینطور بودم تا امسال مادرش فوت کرد زیادی رفته بود تو جو و فاز و تریپ منم حوصله اینکاراشو نداشتم زیاد تحویلش نگرفتم درست شد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم اینجوری ام و خیلی بده. چون مثلا زنگ میزنم بهش جواب نمیده و اصلا هم بعدش زنگ نمیزنه بهم میگه سرم ...

این جواب میده اصلا هم ناراحت نمیشه از اینکه پیگیرشم

دل و جانم به فدای بچه هام
این جواب میده اصلا هم ناراحت نمیشه از اینکه پیگیرشم

خب پس مشکلت چیه؟ خوبه اگه‌ اون هم توجه کته بهت. این پیگیری وقتی بده که وسواس گونه و کنترل گرانه باشه و طرف دوم رفتار متقابل نداشته باشه و حس سرخوردگی بهت بده

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

منم همینطورم 

بعضی وقتا میگم برام مهم نیست و سنگ میشم و کلی با خودم حرف میزنم ولی وقتی یکم تب کنه ها زمین و زمان و بهم میدوزم 🙂🙂

اصلا نمیتونم بی تفاوت باشم 

انگار یه تیکه از وجودمه که نمیتونم نداشته باشمش😊😊

یبار خونه برادر شوهرم گفتم اگه مریض شی واسم مهم نیست و سنگدل میشم 

گفت تو هرکاری کنی نمیتونی چون یه کوچولو سرم درد کنه کل داروهای شهر رو میریزی تو حلقم 😍😁

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤