2777
2789

عزیزم کلاس ک اللن تایمش نیست

مشاورم همچین کار خاصی نمیکنه

اگ واقعا صفری هدفتو بزار رو سال اینده دروسیم ک اصلا متوجه نمیشی با درسنامه از تابستون کلاسشو برو نهایتا دوتا درس

این مدتم بزار رو خوندن و تست زیست در اولدیت و بقیه دروسم هرکاری میتونی براشون انجان بدی

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوم اینکه برای برنامه ریزی دو روز به خودت وقت بره بشین تمام درسارو درس به درس بچین چون تجربی کلا پنج کتاب داری میتونی روزی سه پارت بزاری با ساعت مطالعه بیشتر ولی هرچقدر که پیش میری بیشترش کن و البتههههههه تستتتتتتتتت سعی کن تو ی آزمون شرکت کنی اگه اولش ترازت خوب نبود اصلا نامید نشو اصلا چون فقط یه چالش همین و توی خونه هم بعد از هر درس ک خوندی حتما است بزن حتمااا چون خیلی مهمه که است بزنی جمعه ها هم بزار برای دوره

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

و اینکه چون وقت کمه فقط درسای تست خیز رو بخون و برای همه درسا فقط نزار

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
آخه صفرم چه آزمونی ثبت نام کنم تا حالا هیچ نخوندم🥲

ببین میتونی دانلود شون کنی توی کانالهای تلگرام و از اول امتحان بدی

یعنی بقیشون حذف کنم کلا

ارع چون وقت کمه و رشته شماهم سخت نمی‌گم همه رو حذف اما توی گوگل هست درسای تست خیز تجربی 

میتونی از اونا بخونی

چند تا نکته مهم هم میفرستم شاید به کارت اومد فقط یکم طول میکشه

بقیه دروس چطور بخونم

خب همون جور ک گعتم یک یا دودرسو کلاس بریددرسایی ک هیچجوره نمیقهمید، اگرم اوکیه همشون ک با درسنامه بخونید مطالبو تست بزنید ولی بر فرض مثلا ریاضی فیزیکو از تابستون بعد کلاس میرید اصلنم بادرسنامه نمیفهمید خب باید وایسید تا اونموقع و برا اون دو درس باقیمونده ک اوکیید مثلا شیمی و زیست، اونارو درسنامه و تست  دیگ همینجوری تا سال دیگ ک کلاس برید اون دوتا درسو و قشنگ با کلاس همراه بشید

و اون دوتا درس اوکی هم تا ی جایی رسوندید تا اونموقع و ادامش میدید دیگ

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡