2777
2789

بچه ها من چن وقت پیش رفتم خونه یه دوستیم بعد برگشتم و واقعا هم خدا شاهده براش خوشحال شدم چون زندگیش و اوضاع مالیش خوب بود یه روز رفتم ارایشگاه هم کلاسی قدیمیم همون جا حرف بچه ها شد گفتم فلانی رفتم خونش خیلی براش خوشحالمو و خیلی با هم خوبن خداروشکر اینا  همه چی خوب بود تا این ک یه روز دوستم ک رفته بودم خونش زنگ زد گفت یکی از همسایه ها اومده میگه ک یه نفر گفته فلانی ک من باشم حسودی میکنه ب زندگیت و تو حرفاشون شنیدم.. خیلی ناراحتم ناحق بهم حرف بستن بعدم ک گفتم کی بوده بهم نگفت بعد مدتی باز زنگ زده میگه من با همونی ک خودش این حرفو زده حرف زدم میگه از لحنشون فهمیدم ک حسودن به زندگیت..چی بگم چیکار کنم ک بفهمه اینطوری نیس اون طرفم نمیگه کیه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اون طرف لحن شناسی نداره بجاش یه تخصص خوب داره دو تا دوست که بینهایت برای هم دلسوزن و به راحتی با دروغ جدا میکنه تو هم هر جور مایلی میتونی حرف اونو باور کنی و منم دیگه مزاحمت نمیشم و مثل همیشه برات آرزوی خوشبختی و خوشحالی می‌کنم با وجدان راحت باهات خداحافظی می‌کنم و کسانی رو هم که به من تهمت زدن به خدا میسپارم 

اصلا واست اهمیت نداشته باشه گل💙

اگه دوستت بعد از اینهمه سال تو رو نمیشناسه و به خاطر حرف یه ادم خاله زنگ که اون هم از روی لحن میگه؛اینطور برداشت میکنه،بذار همونطوری فکر کن.

این رو عیناً خودم تجربه کردم که یه ادم یا میشناسه شخصیتت رو یا نمیشناسه. اگه میشناسه که اصلا توضیح نیاز نیست ،اگه نمیشناسه هم توضیح نیاز نیست.

درگیر نکن خودت رو.

فکر کنم یه کوچولو وسواس فکری داری،چون منم داشتم.

علائمت مثل قبلا منه:)

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
اصلا واست اهمیت نداشته باشه گل💙 اگه دوستت بعد از اینهمه سال تو رو نمیشناسه و به خاطر حرف یه ادم خا ...

عزیزم اخه خودش هم دو سه بار هی زنگ میزد ب من و دوستم بخاطر همین سخت بود ولی یه روز ک دوستم گفت باز زنگ زده خیلی فک کردم و این رسیدم وقتی کاری نکردم وقتی حرفی هم زده باشم از روی خوشحالی بوده چرا مثلا خودمو اذیت کنم من ک عذاب وجدانی ندارم اونم حالا یا خاسته الارم بده ک اون سراغ شمام میاد یا هم شک کرده ک هردوش ربطی به من نداره..

هم این ک کلا مسئله گذشت دیگه من با اون دوستم ک شیرازه فقط در حد عید تبریک گفتنم:) راستش خودشم بین اون ادما ک شوهرشون شریک شوهرشه مونده و تعریف کرد ک چقدر اذیت شده و چ حرفایی ک بهش نمیزنن 

برا همین هم شخصیت من روشنه براش(چندین سال بود همو ندیده بودیم ) هم شخصیت اون هم کلاسی سابق ک الان شریک و همکار شوهرشه 

اصلا واست اهمیت نداشته باشه گل💙 اگه دوستت بعد از اینهمه سال تو رو نمیشناسه و به خاطر حرف یه ادم خا ...

وسواس فکری رو نمیدونم علائمش چیه همون روزا یه تست اینترنتی دادم حالا نمیدونم چقدر درست باشه ولی خیلی کم اومد برام اما خوشحال میشم اگه رفتی دنبالش راه حلی داری بهم بگی و این ک علائمات چیا بودن

وسواس فکری رو نمیدونم علائمش چیه همون روزا یه تست اینترنتی دادم حالا نمیدونم چقدر درست باشه ولی خیلی ...

باشه عزیزم واست کامنت میکنم علائمش رو حتما💙

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)