2777
2789
مزسی بابت نظرت❤️😍

خواهش میکنم عزیزم خوشبخت باشید ❤️❤️❤️

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت سفید تو جشن نامزدی ضایع نیس؟ اخه دیدم بیشتر رنگی میپوشن  تو جشن عقد سفید میپوشن  ...

نه چرا ضایه باشه 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اره

آره ولی الانا نیست یه دو سالی حداقل طول می‌کشه 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
فدات

😘

لباس آبیه خیلی قشنگه اما بلندو سفید و همین پف و ادامه بده تا پایین😄 آستینم داشته باشه ک چ بهتر

اره مدلش قشنگه😍مرسی که نظر دادی 

بنظرت بلند بهتره؟

بلند تا کجا؟

تا پایین زانو 

یا کامل بلند باشه

آره ولی الانا نیست یه دو سالی حداقل طول می‌کشه 

به نظرت اون بهم حسی داره ؟

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
حس شخص مد نظرم به من ؟آخرش چی میشه ؟

من یه تاپیک میزنم الان اونجا بپرس لطفا 🙏