2777
2789
عنوان

از همه چی متنفرم

471 بازدید | 32 پست

مخصوصا از مدرسه خیلی تنهام یه رفیق صمیمی داشتم که خیلی بهم بدی کرد باهاش تموم کردم بعدشم بچه های مدرسه کمن یه دختره هست باهاش دوستم ولی زیاد خوشم نمیاد و ازش جس بدی میگیرم ولی مجبوری باهاش دوستم اعتماد ب نفسم خیلی اومده پایین حس میکنم خیلی زشتم یه دختره هست تو مدرسمون خیلی خوشگله و رفیق داره واقعا بهش حسودی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های قبلیم رو بخونید میفهمید تو خانواده هم خیلی مشکل دارم واقعا خسته شدم میخوام خودمو خلاص کنم ولی جرعتشو ندارم دلم واسه برادرم میسوزه واسش مادری میکنم اگه من بمیرم خیلی تنها میشه

هیچی واقعا همین دوست خودم خیلی بدب کرد بهم

به خدا فقققققط رو اعتماد به نفست کار کن طوری برخورد کن هممممه ارزوشدن باشه یه لحظه باهاشون حرف بزنی

تحویل نگیر هیچکسو میلن سمتت،هرچی تحویل بگیری و خودتو پایین بیاری فکر میکنن چه خبره

به خدا فقققققط رو اعتماد به نفست کار کن طوری برخورد کن هممممه ارزوشدن باشه یه لحظه باهاشون حرف بزنی ...

اره میدونم ولب چطوری اعتماد ب نفسمو ببرم بالا؟ 

خیلی دوس دارم اینطوری ک شما میگی باشه ولی انقد خودمو کوجیک کردم ب قول شما فک کردن چخبره

تاپیک های قبلیم رو بخونید میفهمید تو خانواده هم خیلی مشکل دارم واقعا خسته شدم میخوام خودمو خلاص کنم ...

ای خدا،از این فکرا نکن منم تو سن تو بودم مشکلات زیاد داشتم تو خونه،پدر نداشتم‌نشکلات مالی شدیددد اعتیاد برادر و .........

خدا بهم رحم کرد زندگیم نابود نشد ،خدا حواسش بهت هست فقط فرصت بده به خودت و زندگیت ،همه چی درست میشه عزیزکم

هروقت خواستی با کسی حرف بزنی من هستم🥰😘

اره میدونم ولب چطوری اعتماد ب نفسمو ببرم بالا؟  خیلی دوس دارم اینطوری ک شما میگی باشه ولی انقد ...

من کمکت میکنم تا جایی که از دستم بر میاد

تاپیکاتو میخونم تیپ شخصیتیت دستم بیاد هر کمکی بتونم میکنم 

هیشکی دوسم نداره نه تو خونه نه تو اجتماع

به سمت راست بدنت عزیزم،خودت خودتو دوست داشته باش اونوقت میبینی همه عاشقت میشن

تو تا وقتی خودتو کم میبینی،زشت میبینی،کوچیک میبینی،همه جیز همینطور پیش میره

اما یه مدت که خودتو بشناسی،بفهمی چه آوم قشنگی هستی،چه ارزوهای خوشگلی داری،چه کارایی از دستت برمیاد که ممونه از دست اون خوشگللللترین دختر مدرسه‌تون هم بر نمیاد

اونوقت دیگه اهمیت دیگران و علاقشون و بود و نبودشون واست میشه صففففر