2777
2789
عنوان

جاری جادوگر

480 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من یک جاری جادوگر دارم که خانواده شوهرم خیلی قبولش دارند و مادرشوهر موقع حرف زدنش، حیرت می‌کنه. 

چه کار کنم سحرش باطل شه. 

می‌گم سحر، چون به طرز عجیب غریبی مریدش هستند. 

تا این حد مرید یک غریبه بودن و تعصب داشتن روش، چه معنی می‌تونه داشته باشه؟ و احتمال می‌دم ازشون آتو داره.

در ضمن ایشون خودشو به شوهرش غالب کرده و انقدر گریه زاری کرده تا شوهرش گرفتتش. 

معمولا جاری‌های اول نمی‌ذارند آب خوش از گلوی جاری دوم پایین بره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو مه كاري نداره بزار مريدش باشن 

چشم ديدن تعارف به جاريتونم نداريد چقد جاري بازي در اوردي تو

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

جاری منم اینطور بود.

خدا خودش رسواش کرد.

تو ۱۱ سال کلی خیانت کرده بود به شوهرش.

برادر شوهرم سومین شوهرش بود و همه اینارو ما زمان طلاق فهمیدیم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

دوستان اگر مخالف هستید، چرا توهین می‌کنید. 

تا با کفش کسی راه نرفتید، قضاوت نکنید. 

چون کاری کرد که از چشمشون بیفتم و خون به دلم کنند. 

چون خیلی دوستم داشتند و اون چشمش برنمی‌داشت. 

فن بیان نیست، سیاست خیلی کثیف داره، اگه فن بیان داشت که به بزرگتر از خودش، نمی‌گفت تو و با تحکم صحبت کنه. 

و مادرشوهرم از کوچکترین چیزا تا بزرگترینش فرق بذاره. 

اونایی که کامنت توهین‌آمیز دادند، احتمالا خودشون جاری اولی هستند.

عروسی که با جاریش خوب نباشه در حد معمول نباید تو خانوادمون بیاریم

منظورم فقط شما نیستین شاید مقصر جاریتون باشه نمیدونم.

همه چی رو زهرمار خانواده شوهرشون میکنن

کشیدم.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care