2777
2789
عنوان

فراموش کردن قرص ال دی

3299 بازدید | 21 پست

سه تا خورده بودم بعد سه روز یادم رفت بخورم دیروز دیدم لک دارم یادم افتاد ای وای قرص نخوردم الان چیکار کنم بخورم یا دیگه بیخیال شم 

❤دخترم زندگی منه❤

هورمونات بهم ریخته منم دو روز خوردم دیگه ادامه ندادم تا ده روز پریود بودم

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هورمونات بهم ریخته منم دو روز خوردم دیگه ادامه ندادم تا ده روز پریود بودم

وای چه کاری بود قرص خوردم اخه  از لیزر وقت گرفته بودم حالا دوباره بگم پریودم فک میکنن الکی میگم

❤دخترم زندگی منه❤
وای چه کاری بود قرص خوردم اخه    از لیزر وقت گرفته بودم حالا دوباره بگم پریودم فک میکنن ال ...

احتمالا چند روز خونریزی کنی یا لکه بینی

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

برا چه مشکلی میخوری مگه

سرخود گرفتم برا جلوگیری از بارداری

اهان اصلا نباید قطع میکردی ولی نخوری بهتره خیلی عوارض داره

دیگه قرص نخورم ؟

الان فایده نداره، میتونی برا کم شدن خونریزی مفنامیک اسید بخوری

دیگه قرص ادامه ندم؟

نه دیگه داری خون ریزی میکنی یا بزار خودش قطع شه قطعش کن 

من ک دیگه پشت دستم داغ کردم بخورم آخه قبلش علائم حاملگی داشتم منم تازه ازدواج کردم پریودیمم عین همیشه نبود زهله ترک شدم دعا میکردم بچه نباشه چندماهه عروسی کردم ناخواسته باردار بشم بعد سقط ترسناک بود برام خداروشکر بی‌بی منفی شد فهمیدم از قرص هس به من نخواست چون حالت تهوع داشتم