سلام ،فرهنگیان همینطوره هر رشته ای رو یه جا میفرسته،مثلا من همدانم تربیت معلم عربی قبول شدم امسال همدان میفرسته تهران باید اگه دبیری عربی قبول شی باید بری دانشگاه تهران درس بخونی،و اینکه شرایط سال ب سال بدتر میشه ،اینو از دست بدی قطعا سال بعد پشیمان میشی گفتم ک بدونی
فرهنگیان فکر نکنم مرخصی داشته باشه.مشکل اینکه راه انتقال ندارم هر چهار سال باید شهر دیگه باشم.
از یه مشاور بپرس، شرایط فرهنگیان خوبه و ممکنه پشیمون بشی البته خودت بهتر میدونی اگه امسال خوندی و قبول میشی میتونی بیشتر روی رفتن یا نرفتن فکر کنی، شهرش خیلی دوره
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
سلام ،فرهنگیان همینطوره هر رشته ای رو یه جا میفرسته،مثلا من همدانم تربیت معلم عربی قبول شدم امسال هم ...
تو دفترچه انتخاب رشته نوشته بود محل تحصیلتون همدانه ولی فرستان تهران؟من مهم نیست رشتم چی باشه امسال چون دانشگاه شهرم جا نداشت فرستادن شهر دیگه.ولی میگم اگه سال بعد حتی اگه سی نفر آموزگار ابتدایی بخوان سال بعد همین شهر خودم بهشون درس میدن و ممکنه همینجا بمونم
از یه مشاور بپرس، شرایط فرهنگیان خوبه و ممکنه پشیمون بشی البته خودت بهتر میدونی اگه امسال خوندی و قب ...
قبول که شدم تو تکمیل ظرفیت الانم خیلی وقت برای فکر کردن ندارم.فقط میدونم تا چهار سال دیگه به هیچ عنوان امکان دور شدن از خونه روندارم.مشکلی هم برای دوباره خوند ن ندارم و اینکه فکر میکنم امسال رو نرم و 160 روز دیگه بکوب بخونم شاید همینجا دانشجو بگیرن
یه سوال بپرسم؟؟ اولین باره کنکور دادی یا پشت کنکوری بودی؟ کلاس میرفتی، ازمون میدادی؟؟ من پارسال دی ...
من پشت کنکور بودم دو سال ولی به دلایلی نخوندم و علاقه به دانشگاه رفتن نداشتم.سال سوم خوندم 140 روز تقریبا با میانگین 4 ساعت مطالعه 8000 شدم.نه کلاس و آزمون اینا نرفتم خودم خونه خوندم.رشته آسونیه اگه برای فرهنگیان میخوای بخونی خوبه
تو دفترچه انتخاب رشته نوشته بود محل تحصیلتون همدانه ولی فرستان تهران؟من مهم نیست رشتم چی باشه امسال ...
توی دفترچه دانشگاه محل تحصیل رو مینویسه،منظورم این هست ک اینجور دلتو خوش نکن ک سال بعد حتما شهر خودت میفتی شاید سال بعد هم فرستادن استان های اطراف،قانون خاصی نداره بگی امسال شهر خودم جا نداشته سال بعد داره....،خواهرانه میگم فرصت رو از دست بدی دادی،نهایتش اینه شما آخر هفته رو بیا از پدر مادر نگه داری کن اول هفته با خواهرتون،شما همون دانشگاه حقوق میگیری آینده خودت رو تضمین کردی سختیش هم مدت کوتاهی هست،نقد رو برای نسیه از دست نده قطعا پشیمان میشی با اطمینان میگم