2777
2789

برای اولین بار 3 روز پیش کلی گریه کردم

اخه چرا نت آنقدر داغون شده که نمیتونم

درست فعالیت کنم.. پول در بیارم 

بچه ها برام دعا کنید.. شبا تا صبح(  ساعت 7 میخوابم) بچمو که میخوابونم بیدار میمونم. کار هنری میکنم تو اینستا میفروشم و آموزش میدم

.

چون تلاش میکنم.. و زحمت میکشم.. 

الانم که حامله ام. 

دلم برا زحمت هام میسوزه 

اگه کار نکنم.. پول در نیارم

شوهرم خیلی بهش فشار میاد.. دو شیفت کار میکنه بچه

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

پیج منم به فنا رفت لعنت بشن

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

دعات میکنم چشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه فشار به قشر ضعیف میاد  خدا نگذره از باعث و بانیش که با خودخواهیش مردم و تو فشار می زاره ...

اولین بارم بود بعد چندسال گریه کردم از این فشار 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

پیج منم به فنا رفت لعنت بشن

منم ۸۵/۵بودم بارژیم و ورزش شدم ۷۴

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍