2777
2789
عنوان

طلاق

195 بازدید | 14 پست

سلام مامانا یه مشکل اساسی دارم...

من باعشق وعلاقه زیادی به همسرم ازدواج کردم یجوری که همه چیزو نادیده گرفتم..

ولی از همون اولش خیلی اذیتم کرد از بی تفاوتی گرفته تاکارنکردن یا ازارواذیت خانوادش تااخلاقای خودش بعدش متوجه شدم ثبات اخلاقی نداره وارثیه دست بزن گرفت وسیگار و دم دم تریاک...اصلا مسئولیت زندگی رو نمیگیره اصلا خرج خودمو نمیده عصبی بشه همه چیومیذاره زیرپا فقطم موقع رابطه مهربونه خودم یسالی میشه کامل دلزده شدم اذش...

رابطه هم ندارم باهاش هرباراومدم مهربون باشم مدام یه داستانی پیش اورده و دعوامون شده الان میخادنزدیکمم بشینه عصبی میشم نمیتونم تحملش کنم...

میترسم طلاق بگیرم گناهی بیاد گردنم نمیدونم بنظرتون اگرجدا شم دین نمیادگردنم اخه هرکی میشنوه میگه اشکال نداره خوب میشه گناه داره ...حتی اینم بگم سه ساله ازدواج کردیم این اقا هزاری برا زندگی کارنکرده چ برسه بخادوسایلی بگیره ینی هرچی خونه خراب بشه مگه خودم درست کنم تاصدسال درست نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین باره میشنوم این حرفو عزیزم 

دین واسه چی؟!

زیر دین خودت بمونی گناهش بیشتره!

نمیدونم چی بگم تجربه ای ندارم اما میدونم این شرایط سخته 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
اولین باره میشنوم این حرفو عزیزم  دین واسه چی؟! زیر دین خودت بمونی گناهش بیشتره! نمیدونم چی ...

اخه به خواهرم میگم یاهرکی شرایطمون میبینه از فامیل همش میگه گناه داره دین میاد گردنت تو کوتاه بیا وخدا قهرش میاد طلاق بگیری تهش هیچی نیست واین داستانا

تو گناه نداری؟؟؟ جوونیتو بزاری به پای چی اخه؟؟؟ شرط بزار درست درست شه

چندین بار گذاشتم  کاغذبگیر امضابگیر اخرسر هیچ میگه اگرقراره خرج بدم باید هرجور میلمه رفتارکنم مث کلفتی بشی بی چون وچرا

خب چرا جوونیت رو میزاری پاش  اگه خانواده پشتت هستن طلاق بگیر برو عشق و حال  بزار بره به ...

خانواده ندارم فقط یه خواهر دارم با وکیلم ک حرف زدم میگه سعی کن پولاتو جمع کنی استقلال مالیت تامین شه بعد

اخه به خواهرم میگم یاهرکی شرایطمون میبینه از فامیل همش میگه گناه داره دین میاد گردنت تو کوتاه بیا وخ ...

شما خودت گناه نداری عزیزم؟

فامیل با همسر شما زندگی نمیکنه که 

مادر من خواهر من حتی عزیزترین کس من نمیدونه چطوریه زندگیم بااینکه باهاشون همیشه درارتباطم بعد فامیل بخواد تشخیص بده که کی کوتاه بیاد و حق با کیه!؟

عزیزم شرایطتت رو نمیدونن و توی شرایطتت نیستن

شما خودت بهترین تصمیم رو میتونی برای زندگیت بگیری نه هیچ کس دیگه 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
خانواده ندارم فقط یه خواهر دارم با وکیلم ک حرف زدم میگه سعی کن پولاتو جمع کنی استقلال مالیت تامین شه ...

آره راست میگه خونه پدری نداری اونجا زندگی کنی؟ 

مثلا پدر مادرتون که از دنیا رفتن خونه ای چیزی نزاشتن؟