2821
2789

عزیزم علائمش چیه

من تازگیا یه چیزی میخوره دستم فقط همین

اونم بعد ...داشتم میشستم که دستم خوردا

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه میخواد کولپوسی بشی 

فقط یه دستگاه مثل سنو داخلی هست 

من انجام میدم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم علائمش چیه من تازگیا یه چیزی میخوره دستم فقط همین اونم بعد ...داشتم میشستم که دستم خوردا

با معاینه مشخص میشه عزیزم علائم من نداشتم فقط برای چکاپ و پاپ اسمیر رفتم گفت داری 

میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده..  
من انجام دادم نترس چیزی نیست بعدش ۱۰ روز دارو مصرف میکنی ومراقبت هایی داره فقط همراهت یه نفرو ببر مم ...

اخه میگن خوب نیس 

باعث نازایی میشه 

درمان به این روش منسوخ شده

میخوام برم دکتری دیگه ببینم اون چی میگه

اون شاید افتادگی مثانه یا افتادگی رحم پیدا کردی کارسنگین نکردی یا زایمان طبیعی؟

نه منظورم دهانه رحمم اندازه هسته سیب بود یه تیکه گوشته فک کنم

باردارم

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️
من 3دوره دارو مصرف کردم  تا خوب شد فریز رو بذار مرحله آخر  چون دیگه پاپ اسمیر ج نمیده

اره میگن خوب نیست

برای همین میترسم

چه داروهایی دادن؟؟

با معاینه مشخص میشه عزیزم علائم من نداشتم فقط برای چکاپ و پاپ اسمیر رفتم گفت داری 

پس باید به متخصص ام بگم منم معاینه بکنه؟با چشم دیده میشه؟یا ازمایش میگیره

پس باید به متخصص ام بگم منم معاینه بکنه؟با چشم دیده میشه؟یا ازمایش میگیره

تا حالا پاپ اسمیر انجام دادی ؟حین معاینه اونجوری مشخص میشه وقتی واژن رو با اسپکلوم (دستگاهی مخصوص)باز میکنن که مشخص بشه

شما زخم داشتی؟

اره منم زخم داشتم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز