2777
2789
عنوان

پیامای مامانم به بابام+شات😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زندگیا شده همین بحثا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

متاسفم ، ولی خب زندگی که ارزش ادامه دادن نداشته باشه رو نمیشه کاری کرد براش

نمیدونم مشکلشون تا چه حد جدیه ، ولی اگه بتونن لاقل پیش مشاوره برن شاید کمکشون کرد...توکلت به خدا

🦋  𝗠𝗬 𝗛𝗘𝗔𝗥𝗧 ᴡᴀɴᴛs ɴᴏ ᴏɴᴇ ʙᴜᴛ 
بچه مریض منظورش کیه؟

من بدبخت 

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
مامان بابام دیشب قهر کردن، بابام صبح اومد آشتی کنه گفت: خانوم یه صبحونه به ما نمیدی؟ ‏مامانم گفت: م ...

اینو قبلا یجای دیگم شنیده بودم😂😂😂

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چته

بماند...

افسردگی و و قطبی شدید که قابل کنترل نیست زیاد 

از خودکشی و خودزنی های نا موفق....

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺
مامان بابام دیشب قهر کردن، بابام صبح اومد آشتی کنه گفت: خانوم یه صبحونه به ما نمیدی؟ ‏مامانم گفت: م ...

خندم گرفت ببخشید😂😂 

منم شوهرم هی پفیلا از تو ظرف تولد بر می‌داشت میخورد 

گفتم نخور الان مهمونا میان ،بگو برات بیارم از آشپزخونه 

گفت بیار گفتم مگه من نوکر توهستم😂😂

بماند... افسردگی و و قطبی شدید که قابل کنترل نیست زیاد  از خودکشی و خودزنی های نا موفق....

بهش حق بده عزیزم اونم از ناراحتی تو غصه میخوره سعی کن درمان کنی خودتو پیش روانشناس برو

وزن اولیه45🚶😐 ،  وزن فعلی 52😌 ،  هدف اول55😪 ، هدف اخر58🥺🤲
بماند... افسردگی و و قطبی شدید که قابل کنترل نیست زیاد  از خودکشی و خودزنی های نا موفق....

حتما اقوام نزدیکتون این مشکلا داشته،  قرصاتو به موقع بخور قطع نکن،  هروقت بی قرار شدی از اتاقت بزن بیرون برو جایی ک شلوغ باشه،  من خودم پرستارم تو بخش روان کار میکنم