2777
2789
عنوان

دوسین

928 بازدید | 21 پست

هنگام تهیه ی معجون سیاهدانه با عسل حتما باید سیاهدانه رو بکوبیم؟؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله
6
75%
خیر
2
25%
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بهتر هستش اسیاب بشه اما سریع باید با عسل مخلوط بشه چون سمی میشه اگر در معرض هوا بمونه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
بهتر هستش اسیاب بشه اما سریع باید با عسل مخلوط بشه چون سمی میشه اگر در معرض هوا بمونه

عزیزم شما استفاده کردین تاحالا؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصف قاشق چایخوری سیاهدونه بریز توی دهنت بجو .وقتی نرم شد،یک قاشق چایخوری عسل بخور و باهم ببر پایین

ممنون عزیزم 

نصف قاشق چایخوری سیاهدونه بریز توی دهنت بجو .وقتی نرم شد،یک قاشق چایخوری عسل بخور و باهم ببر پایین

ببخشید عزیزم ....شما هم امتحان کردین این معجون و برای بارداری ؟؟ممنون میشم جواب بدین

ببخشید عزیزم ....شما هم امتحان کردین این معجون و برای بارداری ؟؟ممنون میشم جواب بدین

من بعد سه ماه اقدام همون ماهی که مصرف کردم باردار شدم .البته من کنارش یک حلوای گرم محلی هم استفاده میکردم.زمان پریودی شکمم رو گرم نگه میداشتم و چندتا کار دیگه . پیاده روی هم شبا یک ساعت میرفتم . دیگه نمیدونم نتیجه این کارا بود یا نه

من بعد سه ماه اقدام همون ماهی که مصرف کردم باردار شدم .البته من کنارش یک حلوای گرم محلی هم استفاده م ...

آهان ...ممنون عزیزم ... انشاالله بچه ات و صحیح و سلامت بغل بگیری ...برای منم خیلی دعا کن ...ممنون

عزیزم شما استفاده کردین تاحالا؟؟

خودم ن 

دیدم که اینطور مصرف میشه 

دکتر طب سنتی که اینطور میگن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
من برای طبع سرد خودم استفاده کردم حتما باید بگوبیم 

ممنون عزیزم ❤️

عزیزم من از عطاری گرفتم و البته دکتر خیراندیش که پدر علم طب سنتی هستش میگه باید هفت دونه سیاهدونه با یه قاشق عسل بخوری و اونو بجویی تو دهنت 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
ممنون عزیزم ❤️

حسن باران این است
که زمینی ست، ولی
آسمانی شده است
و به امداد زمین می آید… اریا 

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹