2777
2789

داشت می‌رفت مدرسه کلاس اولیه بچم هرچی با مهربونی بهش گفتم عجله کن سرویست جلو در منتظره اما هی بازی بازی درمی‌آورد و کفشاشو نمیپوشید دیدم کوتاه نمیاد منم کیفشو گذاشتم جلو در دروبستم گفت خداحافظ اما من جواب ندادم و دروبستم تا زودتر بره 

ای خداااا هرروز بغلش میکردم بوسش میکردم چرا نتونستم خودمو کنترل کنم از وقتی رفته دارم گریه میکنم حتی چند لحظه بعد برگشتم در رو باز کردم که خداحافظی کنم باهاش اما رفته بود   دلم اصلا آروم نمیشه تا وقتی بیاد دق میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم...میاد از دلش دربیار بچه ها فراموشش میکنن فقط سعی کن خودتو کنترل کنی...

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

الهی عزیزم،اشکال نداره ولی دیگ یاد میگیره ک رو حرفت حساب کنه/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بمیرم واسه دل مادرا...منم اونشب ب دخترم گفت بخواب بخواب نمیخوابید خودم رفتم زیر پتو ی چن دبقه بعدش نگا کردم دیدم خوابه..عذاب وجدان گرفتم چرا تند بهش گفتم تا چن ساعت بیدار بودم

ای جانم فدای دل مهربونت ...تو هم مث منی سعی کن از مدرسه اومد جبران کنی براش

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم