2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میگم امروز ورزش میکنم بعد وقتش که میشه تایمر گوشیم صدا میده میگم حالا خستم بعدا انجام میدم🙄

از قانون پنج ثانیه استفاده کن دربارش تو نت بخون

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

از قانون پنج ثانیه استفاده کن دربارش تو نت بخون

قانونش رو میدونم حتی اینا که میگن کارای روز بعدتو از شب قبل مشخص کن و این کارا رو هم انجام میدم فقط برای چند روز خاص 

چون خانه دارم شدیدن دچارروزمرگی هستم برنامه خاصی ام ندارم چون شوهرم نمیزاره مگراینکه برم باشگاه باشگ ...

اکثرا همینن ها 

من از اینکه هر روز ی‌کار تکراری کنم خیلی بدم میاد

قانونش رو میدونم حتی اینا که میگن کارای روز بعدتو از شب قبل مشخص کن و این کارا رو هم انجام میدم فقط ...

باید هر کاری میخای انجام بدی بدون فکر کردن پاشی چون فکر انجامش کنی مغز جلوتو میگیره از مقاومت بیشتر از این حرفاش از اهرم رنج لذت استفاده کن 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

رنج لذت رو نشنیده بودم 🙄

همه ی عملکرد های ما بر اساس رنج لذت ...دقیق ترش تو نت هست کتابای آنتونی رابینز هم زیاد. دربارش گفته