2777
2789
عنوان

چجوری پیشنهاد رشوه بدیم 😁

2651 بازدید | 27 پست

اول از همه بگم لطفا معلمای اخلاق نیان نصیحت و موعظه و اینا. ممنونم. 

میخوام واسه استخدام تو یه جا که میدونم مرتب با پارتی بازی نیرو میگیرن پیشنهاد رشوه بدم

ولی چجوری مطرح کنم پیشنهادمو؟ 😁

اصلا چی پیشنهاد بدم به عنوان رشوه که اینا خوششون بیاد؟ 

اداره و شغلی که میخوام هم اونقدراااا خاص و خفن نیست که رشوه آنچنانی بدم ولی بهرحال یه اداره دولتی هست. 

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

واقعا چی باید گفت؟😃😃

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بپرس رشوه میقولی؟😁😁😁

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوفلانی کارمنوراه بنداز منم متشکرم ازشماشیرینیتونم محفوظه محبت شماروجبران میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برو سراغ آبدارچی  وسلام

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

باید حتما یه آشنا توش پیدا کنی یا یه واسطه ای چیزی

بعد بگی ک مثلا ایشالا جور بشه شیرینی شما محفوظه

وگرنی کارمندای اداره دولتی از هرکسی رشوه نمیگیرن ک خودشونو بیچاره کنن

پزشک عمومی

واقعا چی باید گفت؟😃😃

والا چه زن چه مرد نمیدونم چی بگم که آب از دهنشون راه بیفته 😂

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
 بگوفلانی کارمنوراه بنداز منم متشکرم ازشماشیرینیتونم محفوظه محبت شماروجبران میکنم

بعد شیرینی چی بدم ینی که خوبش باشه و راضی باشه 🥴😅

برو سراغ آبدارچی  وسلام

تو همین اداره نکبتی هررربار میرم میبینم آبدارچی قبلی شده دستیار مدیر کل و یه نفر جدید گذاشتن جاش 😑