2777
2789
عنوان

بالاخره بی بی چک زدم دستم داره میلرزه بیاین تورو خدو

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 125 پست
وقتی بی بی چک به این زودی انقدر پررنگ میشه یعنی بتا بالاس  ادرارتم اگه پررنگه نشونه ی جنین دخت ...

اره ادرارم پررنگ و غلیظ شده اتفاقا . جدی اخه هنوز موعدم نیومده خیلی‌نگرانم میترسم برم آزمایش نباشم . بخوره تو ذوقم ای خدا همش میگم پریود نشم  

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا 😂 مامان شدی رفت کجای کاری😍

بخدا مشکوکم هنوز . نمیتونم هضمش کنم 

برام دعا کنین بتا هم بالا باشه و مشکلی نباشه .

بنطرت تخمک زود آزاد شده و لقاح زود انجام شده ک انقد پررنگه؟ یه مارک دیگم زدم پررنگه اونم تقریبا

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
مبارکا باشه واسه منم بدعا💓😘

چشم عزیزم انشالله همون جوری ک منم با دیدن بی بی چک مثبتی ک انتظارشو نداشتم غافلگیر شدم توام همونجوری غافلگیر شی و از خوشی ندونی چیکار کنی . انشالله هیچ زنی منتظر مادر شدن نمونه 

ایشالا که یه نی نی سالم صالح میاد تو بغلت نمیدونم والا

مرسی عزیزم

وای باورم نمیشه بخدا چقدددر این ماه دعا و نذر نیاز کردم  کی ب همسرم بگم

عزيزممم كاااش منم هفته اينده اين حس تورو تحربه كنم، خيلي مباركت باشه ، چقدر قشنگ ميشه كه روز پدر با اين خبر سوپرايزش كني🌺😘

عزيزممم كاااش منم هفته اينده اين حس تورو تحربه كنم، خيلي مباركت باشه ، چقدر قشنگ ميشه كه ر ...

انشالله تجربه کنی عزیزم . من تا چند ساعت کامل تو شوک بودم . فقط عر میزدم و باکلمات نامفهوم فقز میگفتم خدایا شکرت

عزيزممم كاااش منم هفته اينده اين حس تورو تحربه كنم، خيلي مباركت باشه ، چقدر قشنگ ميشه كه ر ...

اره خودم خیلی بهش فکر کرده بودم ولی باورم نمیشد واقعی بشه 

همین الانم باورم نشده هنوز

هر وقت جنسیت مشخص شد تگم کن ببینم درست بود

باشه عزیزم برم آزمایش بتا بدم نتیجه اونم میام میگم ک بتا چند بوده

سلام عزیزم.کارخاصی کردین باردارشدین؟چندوقت بوداقدام داشتین؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
سلام عزیزم.کارخاصی کردین باردارشدین؟چندوقت بوداقدام داشتین؟

سلام گلم .‌من‌دو سال اقدام بودم تنبلی تخمدان داشتم البته دوماه پیش فهمیدم مشکلم چیه چون دکتر نمیرفتم بعد دوسال رفتم دکتر گفت تنبلی داری . برام داروهای ویتامین و قرص ای پی ۶ و پونیکا ک فک کنم گیاهییه برای کیست نوشت . فولیکولام ضعیف بودن حدودا ۸ و ۹ بود . بعد ک یک ماه قرص هارو مصرف کردم اصلا امید نداشتم . 

خودمم در کنارش چند ماه روزای پری کاچی خوردم با گرمیجات و تخم هویج ک برای فولیکول خوبه . هر روز ناشتا عسل و سیاهدانه خوردم .‌سردیجات حذف کردم فقط گرمی . ورزش و پیاده روی و تحرک و رقص و اینام تا جایی ک میشد انجام دادم ک دیدم ترشحاتم زیاد شده و بعد در کمال ناباوری همین ماه باردار شدم . انشالله به درد شمام بخوره این حرفا