2777
2789
عنوان

بالاخره بی بی چک زدم دستم داره میلرزه بیاین تورو خدو

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 125 پست
خیلی ممنون عزیزم ببخشید متوجه نشدم یعنی بیبی چک رو بزارم توی یه پارچه لای قران؟

اره پارچه سبز اگ داری . من پارچه سبز کربلا داشتم . با ده هزار تومن نذر کردم هردو رو گذاشتم تو قران به نیت اینکه این بی بی چکم مثبت بشه . که مثبت شد همون 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
اره پارچه سبز اگ داری . من پارچه سبز کربلا داشتم . با ده هزار تومن نذر کردم هردو رو گذاشتم تو قران ب ...

اره عزیزم دارم  از اون پارچه سبزا ، خیلی ممنون حتما الان انجام میدم تازه از بیمارستان برگشتم دارم استراحت میکنم انشالا که مثبت بشم🥺❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دارم  از اون پارچه سبزا ، خیلی ممنون حتما الان انجام میدم تازه از بیمارستان برگش ...

انشالله مثبت بشی عزیزم برات دعا میکنم . مثبت شد بیا بهم خبر بده یادت نره

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
سلام گلم مال منم مثبت شد خدا شکر الان زدم😭😭😭

وااااای عزیزم تبریک میگم خدایا شکرت ... خداروشکر خوشحال شدم .

من از غروب استرس گرفتم همش میگم نکنه نباشم خخخ دیونه شدم بخدا

چ حس خوبی داره انشالله قسمت همه منتظرایی ک مثل من بودن 

بی بی چکتو بذار عکسشو 😍😍

عزیزم 4 روز مونده به پریودی تست بزنم

من همسرم باورش نشد گفت بی بی چک خرابه رفت یکی دیگ خرید اونم مثبت شددددد

انشالله مثبت بشی عزیزم برات دعا میکنم . مثبت شد بیا بهم خبر بده یادت نره

قربونت برم ممنون عزیزم چشم حتما خبر میدم❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وای خدااااااااااااااااا مبارک باشه عزیزم  برا ما منتظرا هم دعا کن

ممنون عزیزم بخدا خودم هنوز تو شوکم سر از پا نمیشناسم نمیتونم باور کنم . همش میگم نکنه برم آز بدم منفی بشه 

انشالله خدا به همه منتظرا همچین لحظاتی رو قسمت کنه 

مبارکه خانمی😘😍 احتمالا نی نی دختره😍😋🤗

ممنون گلم . جدی؟ از چه نظر دختره؟