2777
2789
عنوان

بالاخره بی بی چک زدم دستم داره میلرزه بیاین تورو خدو

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 125 پست
خب الان خواسته بوده یا ناخواسته

به زور خواسته بعد دوسال اقدام خخخ

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
ای جااان چ خط پررنگی هم افتاده😍 مبارکت باشه عزیزم  چن روز از پریت گذشته؟

دو روز دیگه موعدم بود دیگه گفتم بی بی بزنم اگ منفی شد فکرش نکنم بخوره توذوقم بعد ... ک دیدم مثبت شد

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اون هفته حال تورو داشتم الان ۶ هفتمه

تبریک میگم . بعد کی رفتی بتا دادی 

من میترسم همش ک اشتباه باشه خیلی نگرانم

مبارکه چه ذوق کردم 😍 ایشالا قسمت منم بشه همین الان بیمارستانم منتظر دکترمم بیاد انتقال بده برام دعا ...

عزیزم خدا کمکت کنه من تا دیروز همش گله میکردم از خدا ‌ . کلی نذر و نیاز کردم . و اینکه بی بی چک به نییت گذاشتم تو پارچه کربلا و گذاشتم تو قران با ده هزار تومن پول و همون مثبت شد منم یه کاربری اینجا گفت انجام دادم

مبارک باشه عزیزم

ممنون عزیزم برام دعا کنین بخدا خیلی نگرانم ک اشتباه شده باشه نمیتونم باور کنم خدا جواب دعاهامو داده 

انشالله هیچ زنی چشم انتطاربچه نمونه خیلییی سخته

ممنون عزیزم برام دعا کنین بخدا خیلی نگرانم ک اشتباه شده باشه نمیتونم باور کنم خدا جواب دعاهامو داده& ...

انشالله‌ نی نی‌ تو راهه خیلی مواظب باش دوران بارداری کارای سنگین نکن از استرس هم‌ دور بمون 

انشالله‌ نی نی‌ تو راهه خیلی مواظب باش دوران بارداری کارای سنگین نکن از استرس هم‌ دور بمون 

چشم حواسم هست خیلی ممنونم

اسی چند وقت از سیکل زدی

۲ روز دیگه موعدمه . شانسی زدم اصلا فکر نمیکردم مثبت بشه هنگ کردم

مبارک باشه به سلامتی برای منم دعا کن

انشالله خدا به همه کسایی ک چشم انتظارن به حق حضرت علی اصغر بچه سالم بده . وانشالله بی بی چک مثبت شمارو ببینیم بزودی

عزیزم خدا کمکت کنه من تا دیروز همش گله میکردم از خدا ‌ . کلی نذر و نیاز کردم . و اینکه بی بی چک به ن ...

خیلی ممنون عزیزم ببخشید متوجه نشدم یعنی بیبی چک رو بزارم توی یه پارچه لای قران؟

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤