2777
2789
عنوان

تزریق چربی به سینه

2658 بازدید | 11 پست

بعد از دوران شیردهی که داشتم،سینه هام خیلی افتاده و بد شد . شوهرم خیلی ناراضیه . میخوام تزریق چربی انجام بدم .کسی پیش دکتر شهریار حدادی این کار و انجام داده؟ راضی بودید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ها پیش تزریق چربی کردم اصلا توصیه نمیکنم و الان میگم کاش پروتز کرده بودم  ۱. جذب میشه ۲ ...

اون موقع خیلی هم هزینه دادم و پیش بهترین متخصص رفتم فک کن ۱۰ سال میش پروتز ۴ تومن بود تقریبا منم ۳و نیم پول تزریق چربی دادم

پروتز میشه یه سی‌نه گنده آویزون باید لیفت و پروتز باهم باشه

هر دو تو یه عمل انجام میشه هم لیفت هم پرتز ولی یه چیز ایده ال میشه چربی برای سینه هم ریسک داره و هم خیلی خوب نمیشه هزینه الکیه

بنظرم اگر می خوای ماندگاری بالایی داشته باشیه پروتز یا لیفت سینه انجام بده، هم بعدا برات مشکلی پیش نمیاد و هم مانگاریش خیلی طولانیه. من پیش دکتر احمدرضا دیانی انجام دادم کارشون حرف نداره. شمارشونو دارم برات میزارم شاید به کارت بیاد.

تلفن: 09122835743 - 09021500540

برای افتادگی سینتون بهتره لیفت کنید در نهایت باید برید معاینه بشید نظر پزشکتون مهمه من سینه های کوچیکی داشتم ارثی با تزریق چربی به سینه که پیش دکتر پریسا عظیمی نژادان انجام دادم نتیجه خیلی خوبی گرفتم