ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 عنوان قرض گرفتن 147 بازدید | 24 پست سلام میگم تا حالا شده با قرض گرفتن چیزی خریده باشید مثل ماشین یا خونه؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا 1401/11/08 | 10:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 نه مگه چقد میشه قرض گرفت وام گرفتیم اخه وام کلی درد سر داره آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 اره همين الان ١٥٠ بدهكاريم به دوست و اشنا خونه خریدید؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 قرض نه مجبوری شریک شدیم چون پولمون کم بود بله درست قرض گرفتن سخته شب خواب راحت نداره ادم آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10598 قرض نه مجبوری شریک شدیم چون پولمون کم بود آره آدم یه وقتایی اجبارا شریک میشه. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10598 خونه خریدید؟ والله یه قولنامه ای نوشتیم ولی هر چی میگم بنگاهیه کد رهگیری نمیگیره بزنه رو قولنامه بخاطر مالیاتش الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 والله یه قولنامه ای نوشتیم ولی هر چی میگم بنگاهیه کد رهگیری نمیگیره بزنه رو قولنامه بخاطر مالیاتش ای بابا انشالله مشکلتون حل بشه ما ماشین میخوایم بخریم با قرض😔 آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10598 ای بابا انشالله مشکلتون حل بشه ما ماشین میخوایم بخریم با قرض😔 شما هم انشاءالله هر چی خیره براتون پیش بیاد. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 شما هم انشاءالله هر چی خیره براتون پیش بیاد. ممنون انشالله آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10598 ای بابا انشالله مشکلتون حل بشه ما ماشین میخوایم بخریم با قرض😔 من یه پیشنهادی بهتون میتونم بدم اگر میخواین درخواست دوستی بدم بهتون بگم. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 من یه پیشنهادی بهتون میتونم بدم اگر میخواین درخواست دوستی بدم بهتون بگم. درمورد چی ؟باشه آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10598 درمورد چی باشه همین مشکل خرید ماشینتون الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.