2777
2789
عنوان

خواهرم گند زده تو زندگیمون

2874 بازدید | 108 پست

سلام خانوما ، دخترخانوما ، ازتون کمک می‌خوام ، یک راه حل که مارو نجات بده!!! 

، من مادر و پدرم تحصیل کرده و آبرومند هستن ، توی یک شهر کوچیک زندگی میکنیم که همه باهم یا فامیل هستن با همسایه یادوست ، هراتفاقی برای هرکس بیفته دیگه نمیشه جمع کرد کل شهر باخبر میشن😐 

من یک خواهر دارم از خودم کوچیکتره،همش لباس های پسرانه و لش می‌پوشه،موهاش هم پسرانه ، این که از قیافه اش مدام هم توی گپ های مختلط با پسرا ، با ده تا از پسرای همسایه گروه زده بود و رفیق بودن هی گوشی رو قایم می‌کنه ، رو سکوت می‌زاره دستشویی می‌بره با خودش نصف شب ... ما فهمیدیم و با حرف درست نشد  بابام زد اونو ، نمره هاش همه زیر ده ، معلمش هم عمه ام و بقیه معلمانش همکار های مامانم ابرو نزاشت برامون، تو خونه کار نمیکنه ک مثالا درس داره ،...

ما خانواده بسته ای نیستیم اما اینجوری آزاد هم نیستیم ، همش مامانم میگفت  لااقل شال تو بکش جلو تر ، انگار نه انگار ... 

یک روز دیدیم  فرار کرده بود ، یک هفته نبود ، با هزار بدبختی و پلیس و فلان تو یک شهر دیگه تو پانسیون پیداش کردیم ک من خیلی بهم گیردادین از دست تون رفتم بردیمش پیش مشاور ده جلسه مشاوره رفت و گفت خوب میشم و فلان رشته شو عوض کردیم به خواست خودش از انسانی به فنی ، باز نوبت اول ۵ تا نمره زیر ده ، باهاش مدارا کردیم ک تازه تغییر رشته داده طبیعی، اما بلند شده رفته مسافرت با خاله ام و نگفته امتحان داره اونارو که صفر شد مامانم نصف راه خاله بده خدامو برگردوند گرفت اینو زد تمام صورتش کبوده ، تازه الان عاشق یک پسر ۳۰ ساله شده که همش میاد دم مدرسه 

بچه ها میخوایم این پسر و از دهنش بیرون کنه ، دوست دارم صحنه سازی کنم که زن داره  یا چیز دیگه... اما چطوری؟ توروخدا راهنمایی کنید 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات راه حل دارم مشکل مشابشودیدم  

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

نمیدونم مشکل از خانواده س از بچه هاس یا جامعه شایدم همش.ولی تو ۱ماه اخیر بیشتر از ۲۰ تا اینجوری تاپیک از کاربری های مختلف دیدم.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

این گودزیلا چند سالشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خدا به دادتون برسه فقط،خواهرت که یه بار رفته هفته نیست شده متاسفانه ترسش ریخته و راهشو بلده میگه نهایتا باز میرم...اصلا فکری به ذهنم نمیرسه چی بگم.....مادرت شاغل بوده؟تو سن پایین گوشی و آزادی زیاد داشته؟

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم