2777
2789

من تقریبا دوماهی میشه بچم تو ۸هفته سقط شد چندهفته هست ک سونو واژینال انجام میدم میگه دوسی سی بقایا مونده دکتر برا روز دوشنبه نوبت کورتاژ بهم داده ولی دیروز و پریروز دارو گیاهی زیاد خوردم خونریزی شدیدی گرفتم و چندتا لخته سرجمع اندازه یه انگشت دفع کردم ب نظرتون اون دو سی سی بقایا بوده یا نه دیگه خسته شدم شوهرمم ک بیکار بی پول دیگه هزینه سونو ندارم،ب نظرتون دیگه نرم کورتاژ 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

اگ شده قرض کن برو سونو... 

چون خطرناکه عفونت میکنه الانم ک میگی دفع شده

بعد اینکه هزینه کورتاژ خیلی زیاده...

سونو فوقش اینم ۱۵۰ باشه

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

هزینه کورتاژ بالاست ۷من انجام دادم.اگر میتونی سونو بده فقط.اگرم برات مقدور نیست دارو گرم بخور.تا۴۰روزک پاک شدی بینم پریود میشی یا ن.اگر پریود سدی پس کاملا خارج شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بقایا داشته یه ماه بعد با پریود دفع شد منم خیبی استرس داشتم ولی خدا رو شکر کار به کورتاژ نکشید و ...

من دوماه پیش بود سقط شده دکتر میگه خیلی گذشته 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
حتما سونو برو شاید اوفتاده باشه و نیاز به کورتاژ نباشه

آره خدا کنه همینطور باشه آیا برای بقایا حتمن سونو واژینال باشه یا شکمی هم معلومه آخه دکتر اینجا یه مرد 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
بعداز ده روز دوهفته برو سونو 

بههم گفت شنبه بیا یعنی دو روز بعد بیا سونو بده ..عجب آدمیه این دکتره..اصلا حس خوبی بهش ندارم ..اذیتم کرد توی سقط زنده زنده ی چیزی تیزی گذاشت تو رحمم و نابودم کرد شروع کرد چرخوندنش ک سقط بشه میخاستم بمیرم

ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..  
بههم گفت شنبه بیا یعنی دو روز بعد بیا سونو بده ..عجب آدمیه این دکتره..اصلا حس خوبی بهش ندارم ..اذیتم ...

وای خدا،منم سر این خیلی اذیت شدم دیگه خسته شدم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲