2777
2789

من چن روزدیکه بخاطرتمکین بایدبرم یه بارقبلارفتیم من گفتم شوهرم خودش بیرون کرده ومن خواستم برگردم نزاشته شاهدم دارم اونم بااینکه کسی سراغ من نیومده مثلادنبالم گفت ریش سفیدام بطورمداوم رفتن ولی من بی اعتنایی کردم قاضی گفت که هردومون شاهدببریم حالاامروزباباش اومده مثلاباداداشش اگه من این دفعه رایوببازم تمکین نکنم میدونم که ناشزه حساب میشم بعدش چی میشه؟؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نمیشه فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره.همین

اخه دوستم میگه براهمچین موزدایی زیاداهمیت نمیدن به حرفشون گوش نمیدن ایناچیه پس؟شماطلاق گرفتینگ

ولی تو میتونی بگی که شاهد های اون جزو اقوام درجه یک هستن و من قبول ندارم اقوامشو و شاهد دیگ ای بیاره ...

الان موندم اصلابگم به شاهدام یانه من کلانفقه نمیخوام ازش فقط میخوام طلاقم راحت باشه

تاچندسال نمیتونم بگیرم؟

میدونم تا ۷ سال به بالا نمیتونی بگیری.اگه مدرک بیاری که اذیتت کرده و تحت فشار بودی میتونی شکایت عسر و حرج کنی یعنی تو سختی و مشقت بودی اونجور میتونی طلاق راحت بگیری ولی مدارک محکم میخاد