2777
2789
عنوان

چه جوری انقدرخوش تیپی میگردین

204 بازدید | 18 پست

من قبلاخیلی تیپ میزدم الان که دوتابچه دارم و انقدربدسلیقه وبدتیپ شدم دیگه الان شوهرمم دیگه دلش نمیادبرام خرج کنه اصلادیگه بلدنیستم تیپ بزنم‌ اصلالباسام انگاربهم نمیخورن همش احساس میکنم خیلی ضایع تیپ میزنم وشلخته بنظرمیرسم

منظورت تیپ بیرونه؟تیپ زدن ب بچه کاری نداره خیلی

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

اگه شوهرت برات حوصله نمیکنه بخاطر تیپت نیس.

مردها عاشق زنهای خوشحالن.

قبلا وقت داشتی و شاد بودی

الان بچه داری، داری عصبی و غرغرو میشی.

خودتو عوض کن نه تیپت رو

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت تیپ بیرونه؟تیپ زدن ب بچه کاری نداره خیلی

اره هم بیرون هم توخونه نه منظورم اینکه بچه دارکه شدم خودمویادم رفت الانم انگاردیگه بلدنیستم براخودم‌خریدکنم وقتیم خریدمیکنم احساس میکنم لباسای که میخرم خیلی زشتن

اگه شوهرت برات حوصله نمیکنه بخاطر تیپت نیس. مردها عاشق زنهای خوشحالن. قبلا وقت داشتی و شاد بودی ا ...

اخه چه جوری بایه بچه 3/5ساله ویه بچه یکماهه

اره هم بیرون هم توخونه نه منظورم اینکه بچه دارکه شدم خودمویادم رفت الانم انگاردیگه بلدنیستم براخودم‌ ...

مادر همیشه دلسوزه و خودش و بقیه رو میزاره کنار،رو اخلاقت کار کن روحیتو بهتر کن شاد باش تا شوهر جذبت بشه

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

دومی چرا زود اوردی؟چن سالته

28چون تنبلی شدیدتخمدان داشتم

اها انشالله برات بمونن،بعد زایمان هورمون ها بهم میریزه عزیزم فقط سعی کن شاد باشی و بگی بخندی و با اونایی حالتو خوب میکنن صحبت کن

ممنون ازانرژی خوبی که میدی 

عزیزدلی 

یک ماهه سخته.فعلا شیفت شبه.

برسه به سه ماه.شبها میخوابه راحت تر میشی..ولی تو کارهات کمک بگیر .اگه کسی رو نداشتی بزرگتر رو یک ساعت بزار کلاسی جایی و کوچیکه بغل شوهرت برید قدم بزنید.

فاصله سنیشون عالیه .افرین.چشم بهم بزنی هم بازی هستن.فقط کم کم اسباب بازی نخر که بد جور دعوا میشه.بزار با هم بازی کنن.الان زوده ولی از شش ماهگی دیگه با هم هستن

فاصله سنیشون عالیه .افرین.چشم بهم بزنی هم بازی هستن.فقط کم کم اسباب بازی نخر که بد جور دعوا میشه.بزا ...

ممنون عزیزم فقط منظورت اینکه الان اسباب بازی نخرم بزارم بعدابرادوتاشون بخرم

ممنون عزیزم فقط منظورت اینکه الان اسباب بازی نخرم بزارم بعدابرادوتاشون بخرم

نه هر کدوم وسایل سن خودشون رو میخوان.ولی اکثر دعوای این بچه ها سر اسباب بازی میشه.سعی کن اسباب بازی انتخاب کنی که بازی گروهی باشه.

گاهی تکی بخر ولی بیشتر رو بازیهای گروهی و مسابقه ای وقت بزار.اینطوری دعوا کم پیش میاد.

ماشین بازی.حیوونها .خانه سازیها..اینها خوبن.

گل بازی .رنگ انگشتی...اب بازی قایم موشک

بعضی ها ماشین اهنی و هواپیما کنترلی میگیرن .طبیعیه بشکنه.هم خودشون اعصابشون خورد میشه هم بچه ها همدیگرو میکشن.