2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارم تو راه مدرسه یه پسره کش پول و کشید پرت کرد خورد به پشت سرم منم عصبانی شدم با قیافه خیلی جدی خواستم بهش بگم مرض داری، اشتباه گفتم مریض داری؟؟؟ اونم گفت مریض داشتیم خدا شفاش داد دیگه نداریم
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
ی پسر خیلی خشگل و خوش هیکلی بود همیشه تو راه محل کارم بهم میگفت سلام خاله ریزه بعد ی مدت چادر پوشیدم بهم میگفت خاله ریزه چقد چادر بهت میاد از حرفاش رو ابرا بودم
تو شدی 🌙من👶❤️
یه ساختمون نیمه ساز تو راه مدرسمون بود که یه کارگر ایرانی هم نبود کار میکرد. اگه روزی صد بار هم از جلوش رد میشدیم هر صد بارو میگفت خوشگولو کجاو میری؟ منظورش خوشگله بود لحجه داشت. توی طول سال تحصیلی هر روز این جمله رو میشنیدم یذره خلاقیتم نداشت جمله های جدید یاد بگیره احمق
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
بچه ها من پیش دانشگاهی بودم یه پسر هم محله ای داشتیم که مدرسه هامون یه جا بود و مسیرمون هم یکی...بعد من یکم دوسش داشتم اونم منو...یه روز از دبیرستان اومدم دیدم تو ایستگاه با دوستاش منتظرن...بعد دعوا زرگری راه انداختن...یکی از دوستاشو که من نمیشناختم فرستاد بهم متلک بگه حالا اونم خنگول اشتباهی به دوستم متلک گف بعد اون پسره همسایمون اومد و کیف سامسونتشو پرت کرد و گرف اینو زیر مشت و لگد...منم در کمال بی تفاوتی و خونسردی رد شدم...بعدش دلم انقد سوخ که ضایعش کردم کلی سناریو چیده بود...
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد