2777
2789

سلام به همگی من سالهاست خواننده خاموش بودم و الان بین یه دو راهی موندم به خاطر همین ترجیح دادم تایپیک بزنم و نظرتون رو جویا بشم خانمها و دوستان عزیزم مشکل من کار کردن هستش. من الان تو محل مادرم زندگی میکنم و با مدرک ارشد خانه دارم دوتا پسر دارم یه ۱۴ ساله و یه ۴ ساله. سالها دنبال کار گشتم و همیشه شوهرم نمیذاشت مشکلش هم نامطمئن بودن محل کارها و بچه ها بودند. الان موقعیت شغلی دارم که مجبورم محله زندگی مادرم رو ترک کنم و. برم محل مادرشوهرم زندگی کنم که بچه ها رو نگه داره. مادرم مشکل اعصاب و پانیک داره و از لحاظ بدنی قادر نیست بچه ها رو نگه داره نمیدونم بمونم و همچنان خانه دار یا برم و بچه ها رو بدم مادرشوهرم و برم سرکار. این رو هم بگم که از لحاظ مالی ضعیفیم و واقعا به یه درآمد دیگه احتیاج داریم. شما نظر بدید ممنون

ب مادرشوهر نسپر نزدیکشم نرو 

بیشتر بگرد ان شاالله کار بهتری پیدا کنی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو سر کاررر اینهمه سال درس خوندی ارشد گرفتی که بگیری بشینی تو خونه؟ 

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

ببین اگه واقعا میخواستی شاغل بشی بچه اولت که بزرگ شده بود دیگه نباید دومیو میاوردی الان که باز بچه کوچیک داری و احتمالا تا اونم بزرگ بشه سنت برا استخدام و اینا بالا میره پس بشین طبق روال گذشته به زندگیت و بچه هات برس ــ

ok bye

اگر مادر شوهرت واقعا به خوبی از عهده بچه ها بر میاد چه اشکال داره، اونم خودش مادره، اما در نظر داشته باش هر ماه براش یک هدیه ی بخر و بهش تقدیم کن، ببین چطوری شیفته عروس گلش میشه، و بیشتر برای بچه ها ت سنگ تمام میزاره 

ب مادرشوهر نسپر نزدیکشم نرو  بیشتر بگرد ان شاالله کار بهتری پیدا کنی

عزیزم خیلی گشتم نبود و نیست. الان خاله شوهرم مطب دندانپزشکی داره پیش اون میتونم دستیار بشم. و این که شوهرم تو شهرداری هست اونم میتونه پیدا کنه. مشکل من مادرم هست که میدونم شایدیه هفته نگه داره ولی بعد از یه هفته غرغر کنه که نمیتونم و حوصله ام نکشید