2777
2789
عنوان

آیا به گناه دعوت کردم؟ دخترها

189 بازدید | 8 پست

چت اول

من: آیا خدا فلان گناه می بخشه؟

اون: نه

من: پس چرا میگن خدا همه گناهان می آمرزه؟

اون: همه گناه به جز حق الناس

چت دوم

من: آیا خدا فلان گناه می بخشه؟

اون: اگه پشیمون باشی آره

من: اونوقت مردم همه فلان گناه می کردن و توبه

اون: مگه کشکه آدم هر گناهی کنه

توی این دو چت سوالایی که پرسیدم  دغدغه ام بودم و جوابشون نمی دونستم. الان دیگران به گناه دعوت کردم؟ گناهشون رو من حساب میشه؟

وسواس فکری گرفتی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حرف زدن کسی به گناه دعوت نکردم نه؟

من ک چیزی ندیدم

بزن تو گوگل:علائم وسواس فکری

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

منظورم اینجا زنا بود که چون گناهش بزرگه می ترسیدم

ولی دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین(یه سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند.

این میگه انسان اگر گناه کند بعدش حتی اگر توبه کند باز هم ارزش و مرتبه اش پایین تر میاد. هر چقد گناه بزرگ باشه همون قدر بیشتر ارزشش میاد پایینتر.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست.